Sediul principal al eMAG s-a mutat de pe bulevardul Virtuții tocmai în Voluntari / Pipera în Swan Office & Technology Park, conform unui anunț oficial. În Crângași rămâne show-room-ul și centrul de service eMAG.
Am adăugat și harta Google Maps cu sediul eMAG din Voluntari. Dacă acum căutai de fapt alt sediu al companiei, te rog să lași un comentariu mai jos.

Decizia de relocare se bazează pe strategia de dezvoltare eMAG, care vizează pe termen mediu o creştere anuală cu cel puţin 50%, spun oficialii companiei. Noul sediu găzduieşte 170 din cei 375 de angajaţi eMAG, respectiv echipele din departamentele de IT, marketing, HR, financiar, aprovizionare, vânzări şi call center.

eMAG a încheiat primul semestru din 2011 cu o cifră de afaceri de 62 milioane de euro, în creştere cu 52% faţă de aceeaşi perioadă din 2010. Pentru a doua jumătate a acestui an, eMAG îşi propune să îşi păstreze dinamica de 50% a afacerilor, ajungând până la finalul lui 2011 la un rulaj de 150 milioane euro.

Sediul central eMAG Swan Office Voluntari
Sediul central eMAG Swan Office Voluntari

Noua adresă eMAG:
Swan Office Park, Windsor Building
Sos. Bucureşti Nord nr. 15-23
077190 Voluntari, Ilfov.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !