QNAP a lansat serverul NAS TS-451D2 cu 4 sertare, procesor Intel și management avansat al fișierelor. TS-451D2 oferă criptare Intel AES-NI, streaming media 4K, transcodare în timp real și ieșire HDMI 2.0 4K, pentru o experiență multimedia fără reproș, îmbunătățind în același timp securitatea datelor.

QNAP TS-451D2

QNAP TS-451D2 cu 4 sertare pentru hard diskuri le oferă utilizatorilor individuali și micilor afaceri o soluție de administrare a datelor cu un potențial ridicat. Are la bază un procesor Intel Celeron J4025 dual-core la 2 GHz (cu frecvențe de vârf de până la 2,9 GHz), fiind disponibil cu 2GB sau 4GB memorie DDR4 (suportă până la 8GB dual-channel).

Beneficiază de 4 porturi USB 3.2 Gen1 și 2 porturi Gigabit Ethernet, pentru opțiuni mai largi de conectivitate și fluxuri de lucru cursive. Snapshot-ul LUN, bazat pe blocuri, oferă protecție și restaurare a datelor pentru a ajuta la protejarea împotriva amenințărilor de tip ransomware. HBS (Hybrid Backup Sync) oferă o copiere de rezervă locală / la distanță / în cloud, cu încorporarea tehnologiei QuDedup care poate deduplica datele la sursă pentru a reduce utilizarea stocării, utilizarea lățimii de bandă și timpul de backup pentru o utilizare optimizată a stocării.

ads

TS-451D2 are o mulțime de funcționalități multimedia, făcându-l o soluție ideală pentru backup-ul multimedia, partajare și streaming. QuMagie (aplicația QNAP pentru administrarea fotografiilor cu ajutorul AI) ajută utilizatorii să își organizeze fotografiile, în timp ce ieșirea HDMI 2.0 permite redarea directă a videoclipurilor 4K (4096 x 2160) 60Hz, videoclipurile 4K putând fi transcodate în formate de fișiere universale pentru redare pe dispozitivele mobile.

TS-451D2 suportă, de asemenea, streaming video prin Plex, televizoare smart sau receptoare cu Plex Media Server sau aplicațiile Cinema28 de la QNAP. Portul frontal al serverului TS-451D2 permite demararea copierii printr-o singură atingere, permițându-le utilizatorilor să realizeze rapid backup-ul datelor către/sau pe dispozitivele portabile de stocare. Capacitatea de stocare a serverului TS-451D2 poate fi extinsă prin utilizarea unei incinte USB din seriile TR sau TL de la QNAP.

Magazinul de aplicații integrat furnizează o gamă largă de aplicații pentru a ajuta utilizatorii să câștige o mai mare funcționalitate și utilitate de la serverul lor NAS TS-451D2. Virtualization Station poate găzdui multiple mașini virtuale, Container Station permite rularea aplicațiilor ușoare containerizate, iar QVR Pro sau Surveillance Station poate ajuta la construcția unui sistem de supraveghere cu camere IP de nivel profesional.

Specificații principale

  • TS-451D2-2G: patru sertare, memorie RAM 2GB DDR4 (suportă până la 8GB dual-channel)
  • TS-451D2-4G: patru sertare, memorie RAM 4GB DDR4 (suportă până la 8GB dual-channel)
  • Design desktop;
  • procesor Intel Celeron J4025 dual-core 2.0 GHz (frecvențe de până la 2.9 GHz);
  • sertare hot-swappable SATA 6Gbps 3,5-inchi;
  • două porturi Gigabit RJ45;
  • ieșire HDMI 2.0 4K 60Hz;
  • patru porturi USB 3.2 Gen 1 (5Gbps) Tip A

Îl puteți găsi la PC Garage.