eMAG deschide la Timișoara, pe bulevardul Liviu Rebreanu nr. 2-5, al doilea showroom local și cel mai mare din provincie al retailerului.

Deschiderea oficială este mâine, 12 octombrie, iar primii clienți vor avea și oferte speciale cu reduceri la diverse produse.

Showroom-ul eMAG din Timișoara oferă acces la peste 1.000 de produse expuse, de la 100 de branduri. Suprafața totală este de aproape 900 mp, circa 120.000 de comenzi vor fi livrate anual din noul showroom din Timișoara.
Timișoara este al doilea oraș, după București, în care eMAG are două showroom-uri.

Noul magazin offline este al treilea inaugurat de eMAG, în 2017. De la începutul anului, eMAG a mai deschis câte un showroom în București și în Sibiu.

Clienții eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 1.000 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech.

În perioada 12-15 octombrie, eMAG oferă, în noul showroom din Timișoara, reduceri exclusive, de până la 45%, pentru diferite categorii de produse, de la electrocasnice și electronice, până la produse de îngrijire personală. Clienții care vor plasa comenzi direct în showroom vor putea achiziționa produsele în 12 rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături partenere.

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are câte două showroom-uri proprii în Capitală și în Timișoara și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești și Sibiu. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești.