eMAG a deschis azi al doilea showroom din București, în cadrul Galeriilor Titan, de pe strada Liviu Rebreanu nr. 6A din sectorul 3.

Noul showroom este primul pe care eMAG îl deschide în acest an, însă extinderea va continua și în țară. Pentru noua echipă au fost angajați 70 de oameni. Peste 1.500 de produse și accesorii din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech vor fi expuse.

În mod special, noul loc le oferă pasionaților de jocuri un spațiu de gaming dedicat, unde vor putea testa cele mai noi titluri și în care vor fi organizate competiții.

Clienții care vor plasa în showroom-ul Emag din Titan comenzi de cel puțin 2.000 de lei, în perioada 23 – 31 martie 2017, vor beneficia de oferta de 24 de rate fără dobândă, prin eCREDIT.

Primul showroom eMag din București a fost deschis în 2008, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are showroom-uri proprii în orașele Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Timișoara, Iași, Ploiești și Cluj-Napoca.