Amazon pregătește lansarea unui produs “surpriză”, despre care mulți cred că este faimosul smartphone despre care v-am scris. Puteți urmări discuția pe Twitter, folosind hashtag-ul #AmazonEvent. Nu este chiar o noutate, se discuta de anul trecut că HTC va face un smartphone Amazon, deși cred că au apelat la vreo firmă chineză mai ieftină. Aflăm în curând. Telefonul a fost văzut sub formă de prototip. Evenimentul oficial Amazon va avea loc pe 18 iunie.

amazon smartphone

Din imagine pare să fie un phablet, ceea ce are sens, mai ales că Amazon vinde de câțiva ani tabletele Kindle care au avut ceva succes, inclusiv la noi în țară. La nivel global au avut vânzări mai bune decât multe branduri IT&C mari, pentru că au o comunitate foarte mare și au oferit prețuri foarte bune.

Amazon are tot interesul să ofere prețuri bune, tabletele au o interfață specială care prezintă și ofertele din magazinul online, se pot cumpăra cu un click de toate, inclusiv celebrele cărți care au făcut din Amazon gigantul online de azi.

Sursa: Cnet