Adata Technology a lansat oficial astăzi seria de SSD-uri externe cu mufă USB Type-C SC680.

Adata Technology, unul dintre producătorii de top de module DRAM, produse NAND Flash și accesorii mobile, a anunțat oficial astăzi lansarea SSD-ului extern SC680. Noul model are un design elegant și compact ce sporește portabilitatea și implementează interfața USB 3.2 Gen 2, pentru performanțe excelente la citire și scriere.

Ușor (35g) și subțire, cu o grosime de doar 10 mm, noul model SC680 este foarte portabil, ușor de purtat în buzunar sau geantă. Folosind interfața USB 3.2 Gen 2, acesta este și rapid, cu viteze de citire/scriere de până la 530/460 MB/s, fiind astfel de 6,6 ori mai rapid decât hard disk-urile externe. Această performanță nu numai că bucură utilizatorii atunci când transferă date stocate, ci și atunci când pornesc jocurile preferate. Mai mult, SSD-ul este rezistent la șocuri, funcționează silențios și consumă mai puțină energie decât multe alte SSD-uri externe.

SC680 utilizează un conector USB-C (Type C) care este reversibil, așadar nu există o orientare corectă sau greșită atunci când îl conectați. De asemenea, produsul este compatibil cu Windows, Mac OS și Android, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot transfera orice tip de conținut între dispozitive, fără limitări. Indiferent dacă este utilizat la birou sau în pauzele de divertisment, SC680 oferă utilizatorilor conectivitate simplă și confortul USB-C.

Disponibilitatea exactă a noului SSD ADATA SC680 poate varia în funcție de regiune. Revin cu informații despre preț și disponibilitatea în magazinele online din România.