Oppo și Digi Mobil au anunțat astăzi încheierea unui parteneriat nou. Începând cu această lună, smartphone-urile Oppo vor fi disponibile în oferta operatorului român de telefonie mobilă.
telefoane Oppo A53 A15 oferta digi mobil

Primele produse disponibile vor fi două modele ale seriei A, respectiv Oppo A15 și Oppo A53. Sunt două smartphone-uri care îmbină conectivitatea de ultimă generație cu posibilitățile multiple de divertisment online. Ambele telefoane sunt disponibile atât online, cât și în rețeaua de puncte de prezență Digi. Modelul Oppo A15 beneficiază de o ofertă specială. El poate fi cumpărat cu avans zero și rate fixe avantajoase, dar numai împreună cu abonamentul Digi Mobil Optim. Clienții pot beneficia de minute nelimitate de convorbiri în rețele fixe și mobile naționale. Plus mii de minute internaționale, net nelimitat în rețeaua Digi Mobil 4G. La un preț de 5 euro (inclusiv TVA) pe lună.

Telefoane Oppo A15 și A53

Oppo A15 are un diplay de 6.52 inch HD+ și dispune de o cameră triplă cu inteligență artificială. Aceasta redă întocmai momentele cele mai importante pentru utilizatori. Ansamblul de camere  are o lentilă principală de 13MP. Apoi vine o lentilă macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh natural fundalului. Prin modul Portret Bokeh, fotografiile realizate cu camera frontală au un efect natural.

Pentru un plus de creativitate, pot fi adăugate 6 filtre speciale. Prin îmbinarea funcțiilor Dazzle Color și Recunoaștere AI a mediului, cele două modele oferă modul AI de Îmbunătățire a cadrului, care poate reda impecabil 21 scenarii de fotografiere diferite. Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți fotografiile prin cele 15 filtre disponibile și clipurile video prin alte 10 filtre. Acest model vine cu interfața de utilizare proprietară Oppo ColorOS 7.2 și cu un set de caracteristici apreciate de utilizatori.

Cu un ecran de 6,5 inch și o rată de împrospătare de 90Hz, Oppo A53 beneficiază de o baterie puternică de 5000 mAh, cu tehnologia de încărcare rapidă la 18W, precum și cu un procesor performant octa core, Qualcomnm Snapdragon. Totodată, datorită camerei triple și a modurilor suplimentare cu care telefonul este dotat, utilizatorii vor putea surprinde clipuri video și fotografii expresive.

Focus pe piața din România

Unul din liderii global în industria smartphone-urilor, cu un portofoliu de produse inovatoare, și peste 100 de milioane de produse vândute anual, Oppo își demonstrează astfel angajamentul de a se extinde în ritm accelerat pe plan local și de a le oferi consumatorilor români cele mai noi și avansate tehnologii. Oppo este prezent pe piața locală din luna iunie a anului trecut.

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobilă al operatorului Digi, principalul furnizor de servicii de comunicații fixe de pe piața autohtonă și liderul portabilității pe segmentul serviciilor de voce și date mobile, în România, cu peste 2,4 milioane de numere portate (cumulat, din octombrie 2008 până în prezent). La 30 septembrie 2020, Digi Mobil înregistra 3,6 milioane unități generatoare de venituri (RGU sau servicii) pe piața din România.