Telekom Romania a lansat pachetul gratuit ”Continuitatea afacerii”, prin care susține munca de acasă a companiilor românești.

Operatorul a decis să susțină mediul de afaceri românesc, punând la dispoziția clienților soluții complete, astfel încât aceștia să își desfășoare activitatea oriunde s-ar afla.

Pentru o activitate neîntreruptă, antreprenorii au nevoie de colaborare cu partenerii și clienții, soluții de productivitate, securitate cibernetică și prezență digitală. Astăzi, mai mult ca oricând, angajații companiilor au nevoie de facilități care să le permită munca de acasă, asigurând astfel continuitate în business-ul de zi cu zi.

Telekom, împreună cu partenerii săi strategici, a demarat planul de acțiune ”Continuitatea afacerii” și pune la dispoziție un pachet de soluții certificate, ușor de utilizat și activat.

Pachetul Telekom ”Continuitatea afacerii”, oferit gratuit pentru 3 luni, include conectivitate mobilă nelimitată, voce și net 4G, securizarea dispozitivelor cu licențe Norton Security Online, iar pentru susținerea colaborării la distanță prin audio și/sau videoconferințe puteți alege între soluțiile Microsoft Teams sau Cisco Webex.

Echipa de specialiști Telekom este pregatită cu expertiza și instrumentele necesare pentru a înțelege toate nevoile și a asigura implementarea soluțiilor din planul “Continuitatea afacerii”

Orice business din Romania poate beneficia de acest pachet accesând acest link . Cu Telekom, afacerea ta rămâne deschisă și în siguranță tot timpul.