Tenda a anunțat oficial disponibilitatea în România a routerelor wireless Wi-Fi 6 în magazinele partenerilor din România. Noile modele TX9 Pro și RX9 Pro de la Tenda asigură o viteză de transfer dual-band combinată de până la 2976 Mbps și sunt echipate cu procesoare dual-core cu frecvență de 1,6 GHz care oferă o capacitate de procesare puternică și funcționare stabilă.

router tx9 pro

TX9 Pro și RX9 Pro dispun de 4 module FEM cu sisteme independente de amplificare a semnalului și de 4 antene externe dual-band omnidirecționale de 6 dBi pentru extinderea acoperirii și optimizarea utilizării spectrului de bandă și eficienței de comunicare. De asemenea, prin implementarea tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO, întârzierile de semnal sunt reduse, crește numărul de dispozitive care se pot conecta în același timp și eficiența transmisiei de date este îmbunătățită în mod semnificativ.

În plus, prin utilizarea tehnologiei BSS Coloring, TX9 Pro și RX9 Pro sunt capabile să reducă interferențele din vecinătate, să îmbunătățească utilizarea spectrului și eficiența comunicării. Noile routere Tenda TX9 Pro și RX9 Pro încorporează WPA3, cel mai nou standard de securitate Wi-Fi, care sporește protecția în cazul tentativelor de spargere a parolei, atacurilor forțate și asigură utilizatorilor o siguranță mai mare în rețelele Wi-Fi deschise.

Pe scurt despre cele două modele

TX9 Pro este un router AX3000 Wi-Fi 6 cu rata de concurență dual-band până la 2976 Mbps (2,4 GHz: 574 Mbps, 5 GHz: 2402 Mbps). Este echipat cu CPU dual-core de 1,6 GHz, oferind o capacitate de procesare puternică și o funcționare mai stabilă. TX9 Pro 2,4 GHz și 5 GHz adoptă simultan design FEM extern pentru a îmbunătăți utilizarea spectrului și eficiența comunicării. Prin utilizarea tehnologiei OFDMA + MU-MIMO, întârzierea este redusă, mai multe dispozitive pot fi conectate la Internet în același timp și eficiența transmisiei este semnificativ îmbunătățită.

RX9 Pro este un router AX3000 Wi-Fi 6 cu rata de concurență dual-band până la 2976 Mbps (2,4 GHz: 574 Mbps, 5 GHz: 2402 Mbps). Este echipat cu CPU dual-core de 1,6 GHz, oferind o capacitate de procesare puternică și o funcționare mai stabilă. RX9 Pro 2,4 GHz și 5 GHz adoptă simultan design FEM extern pentru a îmbunătăți utilizarea spectrului și eficiența comunicării. Prin utilizarea tehnologiei OFDMA + MU-MIMO, întârzierea este redusă, mai multe dispozitive pot fi conectate la internet în același timp și eficiența transmisiei este semnificativ îmbunătățită.