Am pus la treabă și am fost mulțumit de Vasco Translator M3, un translator electronic foarte bun. Vă recomand mai jos cinci motive pentru care merită să fie cumpărat. Dispozitivul de traducere poate fi luat la reducere de pe site-ul oficial folosind codul meu Dan5 pentru un discount de 5%.Top 5 motive pentru a cumpăra un translator electronic Vasco Translator M3

  1. Vasco Translator M3 este mai compact și ușor, comparat cu modelul Vasco V4 testat de mine. Acesta are un ecran de 2 inch în loc de cel de 5 inch de la V4. Interfața este mai simplă și butoanele sunt mai mari și mai vizibile. Totuși, păstrează toate funcțiile inteligente și se descurcă în orice situație. Traduce rapid și corect, are volum destul de mare și multe funcții avansate.
  2. Mai mult, M3 vine cu funcția specială TranslaCall: traducerea unor apeluri audio la distanță. Știu că la celălalt model s-a comentat că prindea mai greu discuțiile prin speaker. Aici, traducerea vă este asigurată de funcția specială. Este un traducător ideal dacă aveți apeluri online, participați la ședințe web sau negocieri cu cei din afară. Și chiar discuții cu prietenii din jocul video favorit, vorbind direct pe limba lor, în loc de politețurile în engleză.
  3. Conexiune de date fără costuri suplimentare – Dispozitivul oferă conectivitate GSM în aproape 200 de țări și nu necesită neapărat WiFi sau alte conexiuni. Nu necesită roaming și nu are costurile asociate, destul de mari în țările din afara UE sau a Spațiului Economic European (SEE). Chiar și în Muntenegru, Serbia sau Turcia sunt prețuri imense.
    Conexiunea Vasco M3 este gratuită și pe viață, odată ce ați cumpărat terminalul. Dar atenție, nu vă așteptați la browser sau email, dispozitivul folosește datele mobile doar pentru traducere.
  4. Autonomia este de 180 de ore, trece de 7 zile lejer. Este un dispozitiv modern, solid, compact și ușor de folosit. Pentru cei care nu apreciază modelul cu touchscreen. Are butoane mari și este intuitiv de utilizat.
    Poate fi comandat în șase versiuni de culoare. Astfel de gadgeturi nu pot lipsi din bagaj dacă plecați în țările exotice din Africa, Asia sau America de Sud. Deși poate fi util și dacă mergeți doar până în Bulgaria.
  5. Modelul M3 este un pic mai accesibil din punct de vedere al prețului. Acesta costă doar 1389 lei la data realizării acestui articol și puteți beneficia și de reducerea oferită de codul meu special. Pe când modelul V4 este ceva mai scump, el costă acum 1.889 lei.

Concluzii

Un translator electronic Vasco Translator M3 este dispozitivul perfect pentru cei care călătoresc în delegații sau în vacanțele dese cu care ne-am obișnuit în ultimii ani. Astfel de gadgeturi nu pot lipsi din bagaj dacă plecați în țările exotice din Africa, Asia sau America de Sud. Deși poate fi util și dacă mergeți doar până în Bulgaria.
Este un traducător ideal dacă aveți apeluri online, participați la ședințe web sau negocieri cu cei din afară. Are autonomie bună, traduce în timp real, cu greșeli minime. Poate fi cumpărat de pe site-ul oficial – folosiți codul meu Dan5 pentru o reducere de 5%.

Galerie foto