Top Social Brands 2017 și-a desemnat câștigătorii azi. Pe primul loc Samsung, urmat de Coca Cola și Avon. În top 10 companii active pe retelele sociale se mai află dintre companiile IT nume precum Vodafone, Orange, Huawei și Bitdefender.

Top social brands 2017

Samosung a urcat tare față de anul trecut, iar Coca-Cola a coborât. Se vede comparând cele două clasamente și faptul că Vodafone a redus turația motoarelor, chiar dacă au mai avut evenimente. Topul reuneşte 75 de branduri care integrează cele mai de impact strategii şi cele mai eficiente canale de comunicare ale momentului. Este rezultatul unei analize complexe a activităţilor desfăşurate de brandurile active în social media din România, în intervalul 30 aprilie 2016 – 30 aprilie 2017.

Clasamentul integral cu toate brandurile poate fi găsit pe site-ul publicației. Studiul poate fi citit integral şi dacă luați Revista Biz de la chioșcuri.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!