Unele modele Galaxy S23 au probleme hardware care afectează camerele foto. Asta pentru cumpărător este o problemă reală, spre deosebire de invenția cu ecranul S23 Ultra. Pentru cei care nu știu, pe ecranul S23 este un semn, invizibil pentru orice utilizator. Doar cei care se uită în lumina soarelui, cu capul înclinat și ecranul ținut fix la 45 de grade observă ceva aproape insesizabil. De altfel, compania a răspuns că este doar un efect al sistemului de izolare necesar IP68. Vă asigur că semnul nu se observă deloc în utilizarea normală a telefonului.

P.S. da, urâtă și faza cu luna.

 

S23 and s23+

Problema hardware la S23 și S23 Plus

Unele modele Samsung Galaxy S23 și S23 Plus par să aibă un obiectiv principal defect, rezultând imagini neclare. Mulți utilizatori spun că au observat neclarități în formă de banană sau inel în imaginile făcute de pe telefoane. Practic, unele părți ale imaginilor par neclare și nefocalizate. Acest lucru este cel mai vizibil în imaginile cu text, deși asta nu înseamnă că alte imagini sunt imune la această problemă. Dacă nu sunteți prea atent cu privire la calitatea imaginii, este posibil să nu observați aceste probleme. Dar dacă vă uitați cu atenție, unele părți ale imaginilor sunt cu siguranță neclare și nu la fel de clare ca celelalte părți.

Problema a apărut pentru prima dată pe forumurile tehnologice germane, iar numărul de reclamații este în creștere. Reddit, forumurile XDA și forumurile comunității Samsung sunt pline de postări despre problemă.

Notebookcheck spune că și Galaxy S23 Plus are această problemă. Imaginile au ieșit neclare și în modul RAW, care vă permite să accesați datele de imagine necomprimate direct de la senzor, ceea ce i-a determinat să concluzioneze că aceasta nu este o problemă legată de software.

Oamenii de la SamMobile spun că au putut să reproducă problema pe unitățile lor Galaxy S23 și S23 Plus, dar numai imaginile cu text și documente au avut probleme.

Povestea cu ecranul S23 Ultra

Câțiva utilizatori Galaxy S23 Ultra au distribuit fotografii și înregistrări video cu ceea ce pare a fi un defect minuscul al ecranului, o liniuță invizibilă în apropierea unuia dintre colțurile sale. Dar se pare că aceasta nu este nici o problemă nouă, specifică Galaxy S23 Ultra, nici o problemă reală sau defect de fabricație. Micul semn care poate apărea în colțul din dreapta jos al Galaxy S23 Ultra a apărut și pe Galaxy S22 Ultra. Este posibil să fi fost prezent și pe cel puțin una dintre unitățile Galaxy Note 10.

Samsung a abordat de fapt întrebări legate de această problemă a ecranului anul trecut, în perioada în care Galaxy S22 Ultra a fost livrat clienților. Compania a explicat printr-o pagină de asistență de pe portalul din Taiwan că acesta este „un fenomen normal” și nu afectează funcționalitatea sau durata de viață a produsului, iar oamenii ar trebui să se simtă liberi să-și folosească dispozitivele fără griji.

Compania a explicat că ecranele Samsung sunt compuse din mai multe componente, inclusiv sticlă călită la suprafață, un strat rezistent la praf și un strat impermeabil, pentru a numi câteva. Acest efect pare a fi un fenomen de refracție a luminii care devine vizibil la anumite unghiuri. Sau așa pare să susțină Samsung. Nu suntem siguri de ce se întâmplă la nivel de fabrică, iar unii utilizatori de dispozitive Galaxy spun că telefoanele lor nu arată acest fenomen, dar indiferent de caz, Samsung a spus că nu este considerat un defect. Deci și service-ul știe de el și nu va fi considerat o problemă.