Tocmai vroiam să vă arăt noile culori în care este disponibil Huawei P20, care au fost prezentate la IFA Berlin, când am primit și știrea asta. Modelele din Seria P20 și P20 Pro au depășit acum 10 milioane de unități vândute. Și în ciuda mesajelor unora, P20 Pro este un telefon foarte bun, în special pe partea de fotografie.

Noile culori sunt albastru/mov, este genul care reflectă lumina altfel și se vede altfel în funcție de lumină, modelul alb care arată excepțional, cel maro cu spate din piele și negru mat, de asemenea din piele, utilizează piele de vițel naturală. Versiunile noi au 6GB de RAM și variante de 128GB și 256GB stocare internă, prețul fiind cu aproape 100 de euro mai mare decât modelul original. Se pare că variantele cu piele pe spate vor fi vândute doar în China și vor costa circa 1000 de euro.

Record de vânzări

Huawei a anunțat azi că terminelele P20 au stabilit un nou record în materie de vânzări. În numai cinci luni de la momentul lansării, compania a vândut 10 milioane de terminale P20 și P20 Pro. Pentru Huawei, atingerea acestui prag important vine să confirme încrederea pe care consumatorii o au în brandul Huawei, dar și în tehnologiile inovatoare integrate de companie în produsele sale.

Huawei P20 Pro și modelul mai accesibil P20 au fost primele două dispozitive ale companiei care au primit un scor format din trei cifre din partea DxOMark, standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerei foto și a obiectivelor. Chiar și acum, Huawei P20 Pro conduce clasamentul DxOMark Mobile, cu un scor de 109 puncte.

Integrând sistemul de camere foto Leica, inteligența artificială și capacitatea de a reda imagini extraordinare în condiții de iluminare redusă, smarphone-urile seriei Huawei P20 fac fotografia profesională accesibilă oricui. În plus, de la lansarea versiunilor Twilight și Pink Gold ale Huawei P20, Huawei a creat o nouă tendință în designul telefoanelor mobile și a inspirat mulți alți producători să-și lanseze produsele într-o varietate mai mare de culori.

În plus, la începutul lunii trecute, Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet (EISA) a desemnat Huawei P20 Pro „Cel mai bun smartphone în 2018-2019”, catalogând terminalul drept „cel mai avansat smartphone de până acum și un deschizător de drumuri în domeniul fotografiei realizate cu ajutorul telefonului mobil”.