La ora actuală, Realme devine producătorul de smartphone-uri 5G cu cea mai rapidă creștere din piață.

Vânzările Realme cresc

Realme este cea mai tânără companie dintre primele 6 din clasamentul global. Lansat în 2018, a devenit pentru prima dată brand-ul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global pe piața de smartphone-uri 5G.

Ascensiunea puternică a permis brandului realme să obțină un loc în Top 5 producători în ceea ce privește livrările de smartphone-uri 5G pe 20 de piețe globale și să-și îmbunătățească poziția de lider în industrie, democratizând tehnologiile și serviciile 5G.

Potrivit celui mai recent raport realizat de Counterpoint Research, realme și-a crescut vânzările de telefoane cu tehnologie 5G mai rapid în comparație cu ceilalți producători de telefoane mobile. Creșterea este de 165% față de trimestrul 4 din 2021. Creșterea rapidă a fost alimentată de extinderea companiei în țările vest europene, cum ar fi Italia, Spania, Franța, Marea Britanie și Elveția. De asemenea, creșterea se datorează și modelelor realme GT și realme 8 5G.

Dispozitivele realme cu tehnologie 5G s-au vândut bine și în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia Pacific, care constituie majoritatea celor 20 de piețe (inclusiv India, Bangladesh, Malaezia, Maroc, Myanmar – Birmania și Singapore) unde livrările de smartphone-uri 5G realme se situează în primele 5 locuri.

Pentru a consolida și mai mult devotamentul de a oferi servicii și experiență 5G premium, realme a lansat de curând modelul GT 2 Pro, dar a dezvăluit și încărcătorul rapid de 150W ce va fi oferit cu noul realme GT Neo 3. Modelul de vârf promite o experiență “Greater Than You See” cu cel mai bun procesor Snapdragon 8 Gen1 și cel mai bun ecran 2K pus vreodată pe un telefon Android. realme GT2 este un flagship accesibil ca preț. Este destul de bine dotat hardware. Are materiale ecologice care reduc emisiile de carbon. Are ecran foarte bun și cu 120Hz rată de refresh. În plus vine cu bateria mare și cu încărcare rapidă. Camera foto este foarte bună și se descurcă pe selfie. Iar prețul este foarte bun.

De asemenea, realme a anunțat și magazinele Europe Pop-up Store Tour în Paris, Madrid, Roma, Varșovia, Amsterdam și Koln, unde vor fi prezentate diverse produse realme.