Husa HTC Dot View este un accesoriu inteligent pentru One m8 și primește informații de pe telefon prin intermediul unei aplicații dedicate disponibile în Google Play. Astfel, fără să vă mai uitați la ecran aveți totuși în fața ochilor cele mai importante notificări, într-un mod care atrage … privirile.

htc dot view

Aplicația HTC Dot View a beneficiat acum de o actualizare și oferă utilizatorilor posibilitatea să verifice ora și starea vremii, dar și să fie notificați cu privire la apelurile, mesajele text și email-urile pe care le primesc. Mai mult, acum permite și personalizarea wallpaper-ului și oferă setări flexibile și alte notificări care îmbunătățesc și simplifică experiența de utilizare a telefonului fără să fie necesară vizualizarea ecranului.

Cu 18 teme preinstalate și opțiunea de a selecta o imagine din propria galerie foto, utilizatorii pot crea propriul wallpaper pentru Dot View, care să reflecte starea lor de spirit, personalitatea și stilul lor. Funcția de reapelare este acum activată printr-o simplă glisare în sus și permite accesarea rapidă a celor mai recente trei apeluri primite, efectuate sau pierdute, în timp ce glisarea laterală permite parcurgerea facilă a notificărilor de mesaje, mailuri sau apeluri noi.

Aplicația Dot View dispune de asemenea de noi setări pentru personalizarea informațiilor afișate pe husa Dot View, precum opțiunea de a vedea ultimele trei apeluri sau de a opta pentru un acces rapid prin dezactivarea codului de securitate a telefonului.