Vivo plănuiește trei lansări separate de telefoane în viitorul apropiat. Cel mai așteptat dispozitiv este noul pliabil care ar trebui să concureze cu Galaxy Z Fold4, Mix Fold 2 și Mate Xs 2 din China. Potrivit Digital Chat Station, telefonul se va numi X Fold S și va ajunge în septembrie.

Vivo X Fold S

Vivo a lansat primul său smartphone pliabil, X Fold, la începutul acestui an în China. Smartphone-ul pliabil de la Vivo vine cu un ecran AMOLED pliabil de 8 inch și un SoC Snapdragon 8 Gen 1. Au trecut doar câteva luni de când Vivo a lansat X Fold în China. Vivo X Fold S va fi al doilea smartphone pliabil al companiei. Dispozitivul este de așteptat să fie lansat foarte curând în China, cu specificații îmbunătățite. Conform unei noi dezvăluiri neoficiale (via), X Fold S va fi motorizat de un SoC Snapdragon 8+ Gen 1.

Digital Chat Station a adăugat că mai multe detalii vor apărea odată ce Qualcomm va anunța chipset-ul său Snapdragon 8 Gen 2, care va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie.

În plus, detaliile scurse dezvăluie că telefonul pliabil va avea și suport de încărcare rapidă de 80 W împreună cu încărcare wireless de 50 W. Ceea ce se știe despre Vivo X Fold S este destul de limitat în acest moment. Cu toate acestea, pe măsură ce se apropie data lansării, nu va fi o surpriză să auzim noi zvonuri “pe surse” despre dispozitiv.

Industria smartphone-urilor pliabile a cunoscut o efervescență deosebită de la lansarea Galaxy Z Fold și Z Flip. După succesul lor, au apărut mai multe mărci, iar acest lucru a înregistrat relative îmbunătățiri ale designului și funcționalității acestor smartphone-uri cu ecran pliabil. Designul balamalei telefoanelor pliabile a devenit mai durabil, cu cute minime observate. Astfel, Vivo X Fold S se va alătura unui domeniu în creștere când va sosi în septembrie.

Unele modele de la iQOO, un sub-brand Vivo, sunt de asemenea de așteptat să fie lansate în curând.