Windows 10 va fi lansat oficial pe 29 iulie, fiind confirmată teoria că Microsoft va prezenta platforma în vară și nu în octombrie cum o făcea înainte. Deocamdată rămân valabile cele șapte versiuni ale platformei despre care v-am scris deja.

Windows 10

 

Cei de la Microsoft spun în continuare că Windows 10 va fi oferit gratuit pentru toți utilizatorii, cu precizarea că prima va fi versiunea pentru PC și tablete, urmând ca Windows 10 Mobile să fie prezentat mai târziu. Conform Microsoft, utilizatorii vor începe să vadă o notificare legată de disponibilitatea Windows 10 și că vor putea completa un formular online pentru a rezerva actualizarea la Windows 10. Deocamdată mie nu mi-a apărut notificarea asta:

Windows10_Laptop_AUX_Clock-01-500x281

Oficialii companiei nu au ratat ocazia să prezinte din nou o serie de avantaje ale platformei Windows 10, precum asistentul digital Cortana, browserul nou Microsoft Edge, acces la Office, dar și la Xbox Live, Windows Continuum pentru dispozitivele 2-în-1. Windows Hello este o soluție de autentificare biometrică, te lasă să faci log-in doar cu fața, zâmbind, fără altă parolă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!