Xiaomi a lansat ieri seria Redmi Note 12 în România și v-am scris deja despre principalele modele. Totuși, au fost și surprize, despre care vă povestesc mai jos. În primul rând noul model Redmi Note 12S, care nu fusese anunțat anterior.
Dar au lansat și ceasul smart Redmi Watch 3, precum și căștile Redmi Buds 4 Lite. Să le luăm pe rând.

Redmi Note 12S

Redmi Note 12S

Redmi Note 12S va veni în România în luna mai. Redmi Note 12S vine cu un sistem de camere, care urcă senzorul principal la 108 megapixeli. Vine cu același display AMLOED al familiei Redmi Note 12, dar cu rată de refresh de 90Hz. Procesorul său este mai vechi, respectiv MediaTek Helio G96. Dar are și bateria de 5000mAh, care se încarcă rapid la 33W.

Vine în România la prețul recomandat de vânzare de 1.199 lei în varianta de de stocare 6GB+128GB. Cea mai bună variantă va veni la prețul recomandat de vânzare de 1.399 lei, în varianta de stocare 8GB+256GB.

Redmi Watch 3

Redmi Watch 3

Cu un afișaj AMOLED de 1.75″, Redmi Watch 3 a fost proiectat pentru a asigura vizibilitatea ecranului în lumina puternică a soarelui. Rama acestui dispozitiv este construită din metal finisat prin folosirea tehnologiei NCVM. Este disponibil în două variante clasice de culoare: Black și Ivory. În plus, alte două curele în ediție specială și cele peste 200 de teme de personalizare sunt disponibile pentru a satisface preferințele oricărei persoane.

Redmi Watch 3 are GPS încorporat și certificare de rezistență la apă până la 5ATM. De asemenea, poate utiliza serviciile a cinci sisteme majore de poziționare prin satelit, are incluse 121 de moduri sport, dintre care șase sunt recunoscute automat și poate monitoriza nivelul de oxigen din sânge, ritmul cardiac sau calitatea somnului. Cu o durată de viață a bateriei de până la 12 zile în utilizarea la un nivel moderat, Redmi Watch 3 asigură performanțe constante și eficiente. În plus, atractivitatea ridicată a dispozitivului este justificată de prezența unui difuzor HD și a unui microfon cu funcție anulare a zgomotului pentru apeluri telefonice prin Bluetooth.
Redmi Watch 3 are un preț recomandat de vânzare de 499.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați din România.

Redmi Buds 4 Lite

Redmi Buds 4 Lite

Dotate cu un nou driver dinamic de 12mm, Redmi Buds 4 Lite asigură experiențe de ascultare imersive, distorsiuni reduse ale sunetului, un bas mai bogat și tonuri înalte mai clare. Potrivit verificărilor realizate de Xiaomi Acoustics Laboratory, Distorsiunea Armonică Totală (THD) a obținut un rating THD≤0.1%. Redmi Buds 4 Lite au suport Google Fast Pair, care asigură conectarea rapidă și fără efort la alte dispozitive, dar și Bluetooth 5.3, pentru latență redusă. Autonomia este una ridicată: funcționează până la 5 ore la o singură încărcare și până la 20 de ore cu ajutorul cutiei de încărcare. Redmi Buds 4 Lite sunt foarte ușoare, doar 3.2 grame și au certificare IP54 de rezistență la apă.

Redmi Buds 4 Lite sunt disponibile la un preț recomandat de vânzare de 149.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați din România.