Xiaomi Smart Band 7 este de astăzi disponibilă pe piața din România. A fost dezvoltată conform strategiei Smartphone x AIoT, fiind o actualizare pentru unul dintre cele mai populare produse din gama wearable.

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi Smart Band 7 aduce în prim-plan un ecran mai mare, care oferă mai multe detalii, mai ușor de controlat și de citit, dar și funcții noi. Are un preț recomandat de vânzare de 279,99 lei și este disponibilă în rețeaua partenerilor autorizați.

Xiaomi Smart Band 7 are un display AMOLED de 1.62 inch, cu rezoluție înaltă, care este cu 25% mai mare în comparație cu generația anterioară. Acest ecran asigură afișarea mai multor informații și punctează la capitolele claritate și eficiență. Are peste 110 moduri sport, iar utilizatorii își pot personaliza antrenamentele și individualiza indicii de sănătate, în funcție de stilul lor de viață. Xiaomi Smart Band 7 aduce trei tipuri de monitorizare complet noi:

  • Training load – cuprinde recomandări de exerciții bazate pe nivelul consumului de oxigen (EPOC) din ultimele 7 zile;
  • Recovery duration – afișează intervalul recomandat de recuperare, pe baza intensității ultimului antrenament efectuat;
  • Training effect – un rating general al exercițiilor aerobice și anaerobice.

Cu ajutorul acestora, pasionații de sport își pot evalua și ajusta programele de antrenament pentru a obține performanțe din ce în ce mai bune. De asemenea, Xiaomi Smart Band 7 are și un program de analiză al antrenamentelor profesionale de tip VO2, care măsoară volumul maxim de oxigen pe care utilizatorii îl folosesc, dar afișează și informații despre calitatea somnului, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), precum și ritmul cardiac.

Xiaomi Smart Band 7 are o baterie care rezistă până la 14 zile în standby și rezistență la apă până la 5 ATM. Xiaomi a crescut capacitatea bateriei în Mi Band 7 la 180 mAh. Aceasta este o creștere cu 44% față de Mi Band 6. Desigur, capacitatea mai mare nu garantează imediat că Mi Band 7 va dura mai mult între încărcări.