Marți este ziua Microsoft, lansează noua generație de gadgeturi, terminalele Lumia, noul Surface Pro 4, Microsoft Band 2 și o mulțime de noutăți. Așa că dupămasă pe la 17-00 vă aștept pe blog, ca de obicei, să vedem care sunt noutățile oficiale.

eveniment microsoft

Am să urmăresc streaming-ul oficial Microsoft și de asemenea dacă există live text de la eveniment pe vreun blog.

Deja știm în mare toate detaliile, pe surse, probabil de la departamentul de marketing, ca de obicei. Modelele Lumia 950 și 950XL sunt foarte interesante modelele și vor face ceva valuri. Dacă am înțeles corect, în România o să ajungă abia la Microsoft Summit, în noiembrie.

Despre Surface Pro 4 circulă zvonuri de mult timp. Este un dispozitiv de urmărit, nu am avut ocazia decât să văd Surface la diversele evenimente la care am participat, dar nu am făcut niciun review complet pînă acum. De la distanță par ok, nu știu cum este însă cu utilizarea zilnică. Se spune că ar putea lansa un model de 14 inch, care să fie laptop adevărat, deși 12 inch este perfect pentru un laptop/tabletă. Sau că ar avea o ediție Mini anul acesta, de 8 inch. Niciunul din zvonuri nu pare tocmai realist, cred că mai degrabă vedem o rafinare a Surface, cu procesoare mai bune, grafică mai bună, ecran mai bun. Nu știu ce să zic despre autonomie.

Microsoft Band 2 este la a doua generație, chiar dacă nu este un ceas, ci mai degrabă un accesoriu de fitness. Se zvonește că ar avea ecran curbat aproximativ ca Samsung Gear Fit.

Sunt convins că vor fi mai multe noutăți, vedem mâine 🙂