iPhone 5se, noul smartphone cu display de 4 inch, dar actualizat pentru entuziaștii formatului compact, se apropie de lansare. Evenimentul oficial Apple este pe 21 martie, săptămâna viitoare, așa că tot apar noi zvonuri.

iphone-5s-and-iphone-5se

Sursa: Design & Trend

Bun, nu este chiar ilogică ideea unui succesor pentru iPhone 5S, dar care să aducă procesor nou și performanță hardware. În același tim, sursele spun că iPhone 5S se va ieftini, ocazie pentru Apple să continue creșterea vânzărilor. Vor avea astfel și mai multe oferte în gamă, unele chiar foarte bune din perspectiva prețului. Pe de altă parte, eu unul n-aș mai folosi un terminal cu ecran de 4 inch nici obligat, mi se pare acum pur și simplu prea dificil de utilizat.

ads

Lunea viitoare la 7 seara ne vedem pe blog să aflăm în direct ce lansează Apple. Zvonurile mai vorbesc despre un nou iPad, un model cu display-ul clasic de 9.7 inch, dar cu dotările unui iPad Pro. Evident, la un an după lansarea oficială Apple Watch toată lumea așteaptă acum noua generație a terminalului, probabil una cu îmbunătățiri, după criticile generale aduse primei versiuni.

Noul iPhone 5se ar urma să aibă și bateria de dimensiuni mai mari, nu numai procesorul A9. Acumulatorul inclus acum ar fi de 1.642mAh, față de 1.560 mAh la 5S. De asemenea, terminalul va include noi versiuni de WiFi și Bluetooth, aduce și platforma nouă iOS 9. Prețul ar urma să fie pe la 450 de dolari în SUA, iar iPhone 5S va fi și mai ieftin de atât. Sigur, va conta și noua cameră foto de 12 megapixeli. Știu că există utilizatori interesați de un smartphone compact, poate că ăsta e modelul perfect pentru ei.

Unii analiști se așteaptă ca Apple să prezinte versiunea iOs 9.3.
Mai multe informații găsiți și aici.