Forum Alte întrebări Cum afli online vremea în București și prognoza pe 10 sau 15 zile

Etichetat: 

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #194542
  Dan Dragomir
  Keymaster

   Descoperă aici cum afli online vremea în București, sau oriunde pleci tu în vacanță, dar și prognoza meteo pentru 10 sau 15 zile. Cel mai simplu este să ai o aplicație pe smartphone, care se actualizează în timp real, dar este posibil să ali vremea și online pe principalele site-uri meteo. Există site-uri de nivel internațional, mai sigure și există site-uri românești, dintre care se remarcă doar Administrația Națională de Meteorologie, restul nu sunt de încredere.

   Atenție, poți afla vremea în București, prognoza pe 10-15 zile, dar nu este ceva bătut în cuie, tot e vorba de o prognoză și vremea se poate schimba, exact cum pățesc și prezentatorii de la meteo. Când anunță vreme bună, afară plouă, iar când zic că va ploua se întâmplă că e soare. Asta se întâmplă și cu vremea online.

   afla-vremea-in-bucuresti-online-prognoza-10-15-zile-compressor

   Vremea în București sau în orașe – online

   Weather.com: cel mai mare serviciu meteo unde poți afla vremea online oriunde în lume. Serviciul aparține unui grup TV american specializat în servicii meteo, care dețin The Weather Channel. Site-ul conține informații din toată lumea, preluate de la aeroporturi și servicii naționale de meteorologie. Sunt prognoze, chiar prognoza zilei pe ore, prognoză pe 5 zile, pe 10 zile și chiar mai mult. Trebuie să fii atent să selectezi grade Celsius și sistemul metric. Găsești vremea în București dar și în orice alt oraș din lume.

   Weather Underground: este unul dintre cele mai cunoscute site-uri meteo din lume, listat de mulți pasionați privind starea vremii și așa mai departe. Nu totdeauna au cele mai precise informații sau le extrag din localitățile apropiate, oferind informații mai puțin precise.

   AccuWheater: de asemenea un serviciu meteo din Statele Unite, are informații despre vremea în București, dar și prognoze pe zile. Toate localitățile sunt ușor de găsit. AccuWheater are probabil cea mai populară aplicație de Android sau iOS, ei spun că zilnic 1 miliard de utilizatori se bazează pe serviciile sale pentru starea vremii.

   MeteoAlarm: un serviciu european de unde puteți afla diverse alerte cu vremea neobișnuită, furtuni, grindine și altele. Puteți selecta de jos limba română, iar apoi site-ul este afișat integral așa. Sunt informații utile dacă aveți de gând să călătoriți pe bătrânul continent. Au și informații meteo pentru România.

   Google Now: dacă ai telefon Android, poți apela la asistentul digital Google Now pentru starea vremii și alerte meteo, este simplu de activat și intuitiv de utilizat. Dacă ai iOS poți întreba pe Siri, sau poți folosi aplicația AccuWheater sau 1Weather.

   Ar mai fi multe de spus despre vremea în București, aplicații meteo și servicii online de starea vremii. Dacă aveți alte sugestii le puteți menționa în comentarii, inclusiv cu link.

  Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

  Forum Alte întrebări Cum afli online vremea în București și prognoza pe 10 sau 15 zile