Forum Alte întrebări Ce este Snapchat ? Rețeaua socială preferată a tinerilor

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #187187
  Dan Dragomir
  Keymaster

   Ce este Snapchat? Rețeaua favorită a tinerilor, care preferă sistemul „privat” de conversație în loc să stea pe rețelele sociale folosit de părinții lor. Snapchat a fost creat ca platformă de mesagerie video, dar a venit cu noutatea că informațiile postate se „autodistrug„, astfel că tinerii nu pot fi trași la răspundere pentru chestiile care le postează acolo.

   UPDATE: ghid cum să folosești Snapchat =>>>

   Să vă explic un pic istoria Snapchat și să vedem ce este rețeaua socială preferată de tineri.  A fost lansat în 2011, fiind una dintre cele mai noi rețele sociale, dar și una care a avut instant succes. Fondatorii săi sunt Evan Spiegel , Bobby Murphy și Reggie Brown Poster, care atunci erau studenți la Universitatea Stanford. Mulți inventatori și oameni foarte cunoscuți din industria high-tech au fost absolvenți de Stanford.

   Ce este Snapchat

   ce este snapchat

   Snapchat Stories este produsul cel mai de succes și cel mai utilizat, după cum puteți vedea în clipul video de mai jos.

   Snapchat a avut o ofertă de preluare de la Facebook, de 3 miliarde de dolari, dar au refuzat să vândă. Instagram au fost preluați pentru 1 miliard de dolari. Acum Facebook va încerca să concureze și să pună bețe-n roate Snapchat.

   Snapchat a fost ridiculizat de la început, „cine ar vrea ca pozele, textul, video să dispară după ce le-ai postat?”, aparent nimeni, nici prietenii fondatorilor nu vroiau asta. Cu toate astea, la scurt timp după lansare, aplicația devine virală.

   În 2012 și apoi 2013, Snapchat a lansat versiunile pentru Android și iOS, iar apoi creșterea a continuat. Dacă la începutul lui 2013 se trimiteau 60 de milioane de mesaje pe zi, la finalul anului se ajunsese la 400 de milioane de mesaje. Anul următor oficialii Snapchat au dezvăluit că s-a ajuns la 700 de milioane de mesaje pe zi, iar Snapchat Stories a depășit în 2014 un miliard de vizualizări. Compania a annțat 100 de milioane de utilizatori zilnic, iar evaluarea a fost de 10 miliarde de dolari în acel an.

   Din 2015 compania explorează noi metode de monetizare, testând piața cu scurte clipuri video promoționale.

   Puteți afla ce este Snapchat din clipul video de mai jos:

    


   Cam asta este Snapchat. Voi ce credeți? Folosiți Snapchat? Vă place?

  Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

  Forum Alte întrebări Ce este Snapchat ? Rețeaua socială preferată a tinerilor