Forum Alte întrebări De ce s-a închis ComputerGames.Ro

Etichetat: 

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #289839
  Dan Dragomir
  Keymaster

   ComputerGames.ro s-a închis, după 21 de ani de activitate., conform Mediafax. Site-ul ComputerGames.ro, dedicat informaţiilor despre gaming, s-a închis, după 21 de ani de activitate, potrivit unui anunţ publicat pe forum.

   Forumul ComputerGames se va închide şi el, pe 20 mai.

   “Începând de astăzi (18 aprilie), siteul de ştiri, articole şi review-uri de gaming ComputerGames.ro îşi va înceta activitatea. Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în toţi aceşti ani. ComputerGames.ro (1997-2018)”, se arată în anunţul publicat pe contul oficial de Facebook.

   Silviu Stroie, pentru Paginademedia.ro:

   “Site-ul era în pierdere, de ani de zile. Nu este rentabil și nu a fost niciodată”, a declarat Silviu Stroie pentru Paginademedia.ro, adăugând că proiectul a fost “un hobby”.

   Al doilea motiv?

   “GDPR. Normele legate de protecția datelor cu caracter personal. Sunt zeci de mii de oameni implicați, care și-au pus anunțuri, este greu de gestionat”, a mai spus Silviu Stroie pentru Paginademedia.ro.

   ComputerGames a fost lansat în 1997. Eu am colaborat de mai multe ori cu Computergames și am fost deseori la evenimentele lor, atât ca ziarist, cât și ca blogger. RIP !

   Detalii și la Radu.

  Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

  Forum Alte întrebări De ce s-a închis ComputerGames.Ro