Forum Alte întrebări Descarcă muzică gratis Youtube MP3, clipuri video

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #174947
  Dan Dragomir
  Keymaster

   Descarcă muzica gratis: direct de pe Youtube în format digital

   Îți place muzica și vrei să faci download pe Yotube MP3 cu sau fără converter? Am câteva explicații și câteva aplicații care te-ar putea ajuta, dar nu este 100% garantat că va merge. De ce? Pentru că Google, proprietarul Youtube, nu vrea ca tot conținutul de pe site să fie accesibil utilizatorilor acasă. Google are interesul să țină utilizatorii conectați la Youtube, ca să vadă/audă reclamele. Cu câte are mai multe vizuălizări la reclame, câștigă mai mult, chiar dacă 99% din utilizatori așteaptă doar să treacă timpul ca să poată da Skip. Sunt convins că nimeni nu a făcut vreo achiziție bazată pe reclama de pe Youtube. Dar de-asta nu există o aplicație converter youtube MP3 care să rezolve oficial problema.

   descarca muzica gratis youtube

   Descarca muzica gratis de pe Youtube

   De-a lungul timpului, pentru că utilizatorii cer soluții – download youtube m3 este una din cele mai frecvente căutări pe Google – foarte multe companii software au produs aplicații sau extensii de Chrome sau Firefox care să facă asta. Să facă download automat la clipurile vizionate sau să pornească automat convertirea în MP3 a clipului vizionat. Astfel, unii utilizatori și-au făcut arhive imense de muzică digitală descărcată – practic ilegal – de pe Youtube.

   Pentru muzica de pe Youtube, am citit recent despre MP3 Rocket, un youtube converter care transformă clipuri video în fișiere MP3. De pe acest link poți face download. Aplicația permite descărcarea doar a melodiilor disponibile legal pentru download. Caută într-o bază de peste 4 milioane de melodii. Ți le face direct MP3 pentru a fi transferate pe telefon, tabletă, player MP3 sau altceva. Există o variantă disponibilă gratuit, dar și o variantă MP3 Rocket Pro care costă.

   Dacă folosești un browser Firefox, există o extensie care te-ar putea ajuta să faci download MP3 de pe Youtube. Este  un add-on pentru browser, îl instalezi și apoi apare un buton de download pentru video de pe Youtube sau MP3 direct. Știe să salveze în ambele variante. Cei care au browser Firefox pot intra direct aici. Este un Youtube downloader perfect, păstrează formatul clipului – WebM, FLV, MP4, 3GP, Verbos sau OPUS – face download la subtitrări, dar are și alte unelte deosebit de importante  – MP3 Converter, M4A audio muxer, WebM audio muxer, AAC audio extractor.

   descarca youtube mp3

   Dacă cele două soluții de mai sus nu vă sunt suficiente, mai am și alte sfaturi. Pentru cei care nu vor să încarce computerul cu alte aplicații noi sau să pună extensii de browser noi, există un youtube MP3 convertor online. Pe acest site doar faceți copy+paste la adresa URL a clipului dorit și el face automat conversia în MP3. Este simplu, dar desigur că vă ia mult timp să adunați toată muzica dorită.

   Există de asemenea MakeitMP3, care pe lângă Youtube, face conversie MP3 și pentru clipurile de pe Google, Yahoo sau alte surse de pe internet.

   Tot pentru download youtube online am mai citit zilele trecute despre MediaHuman, o aplicație Youtbe Downloader, care îți permite să salvezi clipurile favorite direct pe PC pentru le putea asculta offline – când călătorești și nu ai acces la internet.

   Tu ce folosești pentru a descărca muzică gratis de pe Youtube?

    

   Căutări Google similare

    

   • descarca muzica
   • descarca youtube 
   • descarca facebook 
   • descarca mp3 
   • descarca muzica gratis
  Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

  Forum Alte întrebări Descarcă muzică gratis Youtube MP3, clipuri video