Forum Alte întrebări Download VLC player pentru Windows, Android sau iOS pentru filme și video

 • Acest subiect are 1 răspuns, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 6 ani, 6 luni de Sergiu Solcan.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #193821
  Dan Dragomir
  Keymaster

   Download VLC player – descarcă aplicația video din magazinul oficial în funcție de platforma utilizată:
   – pentru Windows
   – pentru Android
   – pentru iPhone sau iPad

   VLC Player 2.0 pentru Android aduce multe îmbunătățiri față de generațiile anterioare. Dacă folosești VLC Player pe PC, există de asemenea o aplicație Android care se cheamă VLC Direct și acționează ca o telecomandă, schimbi muzica fără să te ridici de pe canapea.

   Noul VLC Player 2.0 are de asemenea posibilitatea de a reda muzica din rețeaua ta de acasă, de exemplu dacă ai un HDD extern conectat la router sau un sistem de stocare de rețea (NAS) care este de asemenea conectat.

   Download VLC player

   De pe site-ul oficial al companiei:

   VLC Player download link ->>

   De ce VLC Player?

   Este una dintre cele mai populare aplicații video de tip media player sau player de filme și videoclipuri. Are una dintre cele mai stabile tehnologii, suportă subtitrări și redă conținutul pe care Windows Media Player spune că „nu îl poate reda”. De asemenea, cu VLC player nu ai nevoie de codecuri video suplimentare și alte chestii enervante. Pui acest player și filmele merg.
   VideoLan Organization care publică acest player multimedia spune că VLC – video lan client – este acum capabil să caute singur subtitrări pentru filme, folosind serviciul Open Subtitles.

   Download VLC Player poate să ruleze streamurile video incomplete, dar și clipurile video sau filmele care nu au fost descărcate complet de pe Net, având erori. Poți vedea restul de clip ok, iar când ajunge la eroare se oprește.

   Noul VLC Player 2.0 pentru Android are interfața de la Android TV și are de asemenea integrare cu serviciul Amazon Fire TV. În plus este prima versiune care include tehnologia de imagine PIP – picture in picture. Știe să creeze liste cu clipuri video pe care să le păstrați organizate, iar de asemenea, pentru prima dată, are o istorie a clipurilor video vizionate, puteți merge înapoi în listă să revedeți ceva. Evident, la noua versiune VLC player sunt

   Merită încercat. P.S. puteți vedea Youtube direct în VLC Player:


   #255451
   Sergiu Solcan

    `<img src=”http://&#8221; alt=”a” />

   Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
   • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

   Forum Alte întrebări Download VLC player pentru Windows, Android sau iOS pentru filme și video