Forum Eroare 651 – nu merge conectarea la Internet pe RCS RDS – soluții de rezolvare

Etichetat: , , , ,

 • Acest subiect are 1 răspuns, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 4 ani, 3 luni de Lescenco Stelică.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #280359
  Dan Dragomir
  Keymaster

   Eroarea 651 (651 error Digi RCS) de conectare la Internet apare la clienții RCS RDS în anumite situații. Am întâlnit eroarea atât pe Windows XP, cât și pe sisteme de operare mai noi (vezi attachment). Se întâmplă destul de des atunci când schimbați routerul sau există o problemă fizică la furnizorul de servicii de Internet și trebuie sunat la ei.

   Cauze posibile pentru eroarea 651:
   – problemă strict a furnizorului RCS RDS și nu există rezolvare pînă nu vorbiți cu ei;
   – eroare software pe computer – driver de la placa de rețea sau modem sau cablul care face conexiunea;
   – lipsesc niște setări și aici se poate rezolva cumva

   Rezolvă eroarea 651 rcs rds internet

   1) Prima tentativă, cea clasică. Mergem pe varianta click dreapta pe conexiune și Troubleshoot Problems. Dacă este o problemă minoră, wizard-ul de Windows o să rezolve problema și apoi va merge. Uneori, în special pe sisteme mai vechi, faceți și un restart de Windows. Dacă eroarea 651 apare în continuare, trecem mai departe.

   2) Refacerea conexiunii. Faceți click dreapta pe conexiunea PPoE și acolo ștergeți numele. Dați ok și încercați iar. La fel, restartul ar putea fi salvator.

   3) Internet Network and Sharing Center. Mergeți în Control Panel la acest meniu, căutați acolo Local Area Connection. Practic dacă apare o problemă, poate fi deconectat cablul sau introdus incorect ori să fie cablul stricat. Am mai cunoscut pe cineva care pusese scaunul de birou pe cablu și apoi se mira de ce nu mai merge și dă eroare.

   4) Dacă la click dreapta pe Local Area Connection apare opțiunea Enable, puteți face testul și să verificați apoi dacă merge. Dacă nici de această dată nu a mers, trebuie sunat la operatorul de internet.

   Mai exact, în cazul RCS RDS DIGI trebuie contactat pentru București: Asistenta tehnica Internet, Digi Tel, Digi TV Cablu la numărul de telefon 031.400.4414.

   Dacă nu sunteți din București și aveți eroarea 651, atunci trebuie să verificați numărul de telefon de sunat pe site-ul lor.

   Dacă ai mai mult de un computer este mai bine să utilizezi un modem WiFi și să uiți de problema cu cablul. Dar dacă nu merge nici pe modem, nici pe cablu, trebuie sunat la RCS RDS.
   Via: setari.ro & dan-blog.

   eroarea 651 rcs rds internet

   #329635
   Lescenco Stelică

    Eroare 652

   Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
   • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

   Forum Eroare 651 – nu merge conectarea la Internet pe RCS RDS – soluții de rezolvare