Forum Google Play: eroare la recuperarea informatiilor de pe server DF-DFERH-01 (rezolvare)

Etichetat: , , ,

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #332763
  Dan Dragomir
  Keymaster

   V-a dat eroare de server Google Play ? “Eroare la recuperarea informatiilor de pe server DF-DFERH-01”. Am pățit și eu, încerc aici să vă ofer câteva soluții. La finalul acestui articol am și câteva detalii privind coduri de eroare Google Play.

   Google Play eroare la recuperarea informatiilor de pe server

   De ce apare eroare la recuperarea informatiilor de pe server

   Atunci când o aplicație nu poate fi descărcată din magazinul Play, respectiv când Google Play nu se poate accesa, va fi afișat un mesaj de eroare precum:

   • Nicio conexiune
   • Eroare la recuperarea informațiilor de pe server DF-DFE-RH-01 [RPC:S-7:AEC-0]
   • Aplicația nu a putut fi descărcată din cauza unei erori (927)
   • Conexiunea a expirat

   În cele ce urmează Adi Barbu vă prezintă cum să eliminați Google Play: eroare la recuperarea informatiilor de pe server. Urmați pașii prezentați și după fiecare trebuie să verificați  dacă eroarea mai există. Continuați pînă dispar de tot.

   Pași pentru a rezolva eroarea Google Play

   1. Verificați dacă aveți o conexiune Wi-Fi sau de date mobile puternică. Asta sugerează și Google. Mai întâi, asigurați-vă că aveți o conexiune puternică la internet. Este mai bine dacă vă puteți conecta la o rețea Wi-Fi. Dacă nu aveți acces la Wi-Fi, asigurați-vă că aveți o conexiune puternică de date mobile. Apoi încercați să descărcați din nou.
   2. Setați data și ora în mod corect. Mergeți la Setări (Settings) / Data și ora (Date & Time). Dacă opțiunile „Data și ora automată” și „Fusul orar automat” sunt bifate, atunci debifați-le. Modifică data și ora astfel încât acestea să fie incorecte și apoi salvează modificările. Bifează din nou căsuțele pentru „Data și ora automată” și „Fusul orar automat”.
   3. Ștergeți memoria cache și datele din Magazin Play. Astfel, aplicația este repornită, iar problemele pot fi remediate. Cum faceți asta?
    Deschideți aplicația Setări a dispozitivului Configurări. Selectați Aplicații și notificări apoi Vedeți toate aplicațiile. Derulați în jos și atingeți Magazin Google Play Google Play. Atingeți Stocare apoi Ștergeți memoria cache. Apoi, atingeți Ștergeți datele. Deschideți din nou Magazin Play și încercați să descărcați din nou.
   4. Dezinstalează actualizările Gogle Play.  AndroidPit sugerează altă soluție pentru eroare. Mergeți la Settings (Setări) / Apps (Aplicații) și selectați acolo Google Play Store. Găsiți opțiunea Unistall Updates (Dezinstalare Actualizări). Faceți această dezinstalare și închideți aplicația, apoi o reporniți iar.
   5. Eliminați contul actual de Google. Mergeți la setările telefonului, la Conturi (Accounts) și selectați contul actual de Google. Apăsați Remove Account (Eliminați cont). Apoi reporniți dispozitivul și adăugați acest cont la loc. După adăugare s-ar putea să meargă și Google Play corect.
   6. Soluția finală: Factory Reset. Dacă nimic nu a mers, nu rămâne decât varianta finală, ștergerea completă. Înainte de asta faceți un backup, fie în contul Google, dar de preferat este pe un computer, prin cablu USB. Transferați documente și poze de pe telefon, pentru că va șterge tot. Notați neapărat parolele pe care nu le puteți ține minte, pentru că le va cere din nou. După Factory Reset (revenire la setările din fabrică), telefonul este ca nou și va merge probabil și pe Google Play.

   Coduri de eroare Google Play și alte posibile soluții

   Androidro listează cele mai comune erori Google Play și cum puteți să scăpați de ele. Cele mai comune probleme suplimentare sunt:

   • Unfortunately Google Play Store has stopped
   • Google Play Store Error 403
   • Google Play Store Error 491
   • Google Play Store Error 492
   • Google Play Store Error 495
    Google Play Store Error 498
   • Google Play Store Error 941
   • Google Play Store Error 504

   Soluțiile sunt similare cu ceea ce am povestit mai sus în cazul Google Play eroare la recuperarea informatiilor de pe server. Sfatul lor principal este să resetați complet toate cele trei aplicații Google:

   • Google Play Store;
   • Google Play Services;
   • Google Play Services Framework

   Pasul 1. Folosiți acceași cale pentru a soluționa eroarea Google Play. Mergeți la Setări (Settings) la Aplicații sau Manager aplicații (APPS) și de-acolo selectați fiecare în parte. La Google Play Store accesați Șterge datele (Clear cache), apoi Uninstall Updates (dezinstalare actualizări) și închide forțat (Force Stop). Apoi același lucru pentru Play Services și Play Services Framework.

   Pasul 2. Reporniți dispozitivul. Așteptați să pornească complet și să fie conectat la Internet, apoi vedeți dacă totul funcționează ok.

   Pasul 3. Dacă nu se rezolvă, rămâne doar soluția cu Factory Reset.

  Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

  Forum Google Play: eroare la recuperarea informatiilor de pe server DF-DFERH-01 (rezolvare)