Forum Cum spargi un cont de Facebook

 • Acest subiect are 3 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 1 an, 8 luni de bulmau vasile.
Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #262626
  Anonim
  ads

  Nu este normal să spargi un cont de Facebook, dar dacă vrei să afli cum, găsești o mulțime de articole pe această temă. Sigur, posibilitatea de accesa contul altcuiva ține mai mult de neatenția lui, de faptul că are încredere în tine să îți arate contul sau să îl folosească de pe același computere sau telefoane cu tine. Cum spargi un cont de Facebook? Sunt mai multe metode diferite, în funcție de situație.
  Cum spargi un cont de Facebook
  Credit foto: © Juliatimchenko | Dreamstime.com – Stealing an account of social networking

   

  Dacă ai acces la laptopul (desktop, tabletă Windows) conectat la cont, este simplu. Mai ales dacă are browser Chrome și are salvată parola, se poate vedea în Settings / Advanced settings / Manage passwords, iar acolo scrii facebook și observi combinația de mail / parolă. Dai Show la parolă și ai nevoie doar de parola de Admin de la Windows pentru a vedea parola. Dacă nu, poți face log-out și dacă are autocomplete se poate vedea parola Facebook aplicând indicațiile de aici. Click dreapta, inspectează element, cauți password, click pe cuvânt și înlocuiești cu „imput” fără ghilimele, ai putea vedea astfel parola.

  Dacă metodele de mai sus eșuează, cum spagi un cont de Facebook poți vedea pe acest link. Bine, trebuia spus de la început că poți sparge contul unui utilizator de Facebook mai ales dacă știi adresa lui de e-mail și numărul de telefon. Dar pînă la urmă, în funcție de setările de securitate, el poate fi notificat de tentativa ta de a accesa contul și poate securiza contul astfel încât să nu poată fi spart.

  Mai există două soluții pentru cei interesați să spargă un cont de Facebook al iubitei/iubitului sau al unei persoane interesante. Prima soluție descrisă aici este de domeniul hackerilor. Este ilegal să faci așa ceva și dacă se descoperă cazul poți face închisoare de-a binelea. Este ca și cum ai încerca să extragi bani din contul altcuiva sau să te duci la bancă pretinzând că ești altcineva să scoți bani din cont. Mai mult decât o simplă păcăleală sau înșelăciune. Metoda de phishing și inginerie socială este descrisă aici.

  În majoritatea cazurilor, pur și simplu nu poți să spargi contul cuiva de Facebook. În funcție de setări și de sistemele de protecție implementate – există soluții sofisticate – un utilizator poate seta să nu intre nimeni din alte locații pe contul lui. Dar din fericire, mulți utilizatori nu merg atât de departe. Vă mai dau la final  un articol despre conturi de Facebook, Yahoo sau Gmail

  #329548
  bulmau vasile

  cum sparg un cont

  #329549
  bulmau vasile
  #329644
  bulmau vasile
Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Forum Cum spargi un cont de Facebook