Începând de astăzi puteți face abonamente Disney+ direct pe acest link. Fanii Star Wars și Marvel vor fi probabil primii care se vor bucura de acest nou serviciu de streaming.

De ce merită Disney+

Lansarea Disney+ a durat atât de mult pentru că au vrut să ofere conținut subtitrat în limba română. La început, toate filmele care au rulat în cinematografe vor fi deja disponibile pe Disney Plus. Vor fi multe premiere, precum Moonknight. Va exista conținut vechi Disney de la Mickey Mouse încoace. Evident, filmele Pixar, cu animațiile lor. Evident, tot conținutul Star Wars va fi disponibile într-un singur loc. Cu tot cu serialele apărute recent. Patru episoade Obi-Wan Kenobi vor fi disponibile la lansare.

Nu vor lipsi documentarele National Geographic. Au echipă în Polonia care va crea conținut special pentru Europa de Est. Au vorbit cam jumătate de oră despre tot conținutul, seriale, filme și documentare, vechi și noi. Toate aduse acum pe platforma online.

Abonamentul lunar Disney+ are un preț de 29.99 lei. Abonamentul anual este 299,99 lei. Iar la oferta specială va fi 239,90 lei. Adică o reducere de 15%.

Disney+ a anunțat producțiile disponibile din ziua lansării în România: peste 700 de filme și 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale.
Începând din 14 iunie, abonații pasionați de universul Star Wars vor putea viziona seria „Povestea lui Boba Fett” și ambele sezoane din serialul „The Mandalorian”. Mai mult, Disney+ include întreaga poveste a lui Skywalker, fiind disponibile toate cele 9 episoade din Star Wars.

Fanii super-eroilor vor putea urmări peste 40 de filme Marvel, inclusiv „Shang-Chi și Legenda celor zece inele”, „Eternii”, „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” și „Captain Marvel”, nominalizate la Oscar și peste 40 de seriale Marvel, inclusiv „Moon Knight”, „Loki” și „WandaVision”.

În plus, sunt prezente peste 280 de filme de la Disney și Pixar, inclusiv întreaga serie „Povestea jucăriilor”, „Suflet” și „Luca”, nominalizate la Premiile Oscar. De asemenea, de la Walt Disney Animation Studios este disponibilă atât producția „Encanto”, câștigătoare a unui Premiu Oscar și care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal, cât și filmul „Cruella”, premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de Vil”.

Așa că, dacă vă gândiți să faceți abonament în perioada asta puteți folosi direct acest link.