Mai am două episoade pînă la review-ul Galaxy S6 Edge+: astăzi vă povestesc despre o serie de accesorii smart cu care ai vrea să dotezi terminalul, iar zilele următoare o să fac un mic demo pe partea de foto/video. Săptămâna viitoare este gata și review-ul complet.

Am pus aici: un încărcător wireless, niște căști smart Samsung excelente, dar și huse de protecție pentru acest model.

Încărcător wireless Nillkin
Încărcător wireless Nillkin

Testez acest smartphone în cadrul programului Orange Smartphone Tester.

Încărcare wireless

Samsung Galaxy S6 Edge+ are încărcare wireless exact ca la restul familiei S6. Eu testasem deja încărcătorul wireless oficial, așa că de data asta vă prezint alt model. Am tesat de data asta un încărcător wireless Nillkin, care este super-ieftin și își face treaba exemplar. În lași conectat la priză, pe birou, iar telefonul îl pui doar pe pad. Luminează colorat când funcționează, iar încărcarea este suficient de rapidă. Iar la 99 de lei nu prea are rival 🙂

Căști Samsung Level U

Am testat mai demult și căștile Gear Circle și în ciuda design-ului reușit aveau o problemă mare: sunetul pe înalte, nu poți asculta muzica corect și nici convorbirile nu sunt foarte ok. Așa că am descoperit cu plăcere Level U, niște căști cu design excelent, dar care au și sunetul foarte bun, cu microfon și butoane de control pe laterală, dar și magneții care țin căștile să nu cadă de la gât. Se potrivesc la cămașă și sacou, dar sunt bune și la sport. Bilă albă de data asta.

Samsung Level U
Samsung Level U

Husă Flip Cover Samsung

Am mai testat și o husă Flip Cover de la Samsung, genul ăla care te lasă să vezi notificările de pe ecran, dar de asemenea ai telefonul protejat, nu se zgârie, nu se udă. Dacă dai o grămadă de bani pe telefon, cred că e obligatorie o astfel de husă, dacă vrei să ai smartphone-ul ca nou. Plus de asta, fără urme și decolorări îl poți vinde mai bine anul viitor, când o să vrei noul model…

Mai am și alte modele și noutăți, dar vreau să le păstrez și pentru articolul final. Unde o să fie toate informațiile despre S6 Esge+ la un loc.

0020