Am văzut la IFA Berlin noul mini-dektop modular Acer Revo Build. Știți ideea, un PC care poate fi îmbunătățit sau actualizat prin adăugarea unor cutii suplimentare sau schimbarea cutiilor originale. Spre deosebire de desktop-ul clasic, fieare piesă este într-o cutiuță standard, cu conectori. Ele se pun una peste alta și se conectează instant.

Acer Revo Build (M1-601) va dispune de module vândute separat care au diferite funcții: stocare, procesare grafică, unitate optică, care pot fi ușor integrate în unitatea de bază. Modulele se conectează prin pini și se aliniază prin magneți. Acer Revo Build M1-601 are o carcasă de 125 x 125 mm care ocupă foarte puțin spațiu și poate fi plasat oriunde.

Acer Revo Build - unitatea de baza
Acer Revo Build – unitatea de baza
Există chiar și o baterie externă wireless, modul audio cu difuzor și microfoane, dar și alte funcții care vor fi lansate treptat. Unitatea de bază are procesor Intel Pentium sau Celeron, grafică HD integrată și 8GB de memorie RAM DDR4.

Acer Revo Build M1-601 va putea fi cumpărat din luna noiembrie la prețuri pornind de la 1099 RON.

Am mai văzut la IFA și un mini-PC Acer și mai mic:

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!