Pentru că e mult prea cald afară și poate te-ai gândit să nu cheltui banii de vacanță, poți acum să îți instalezi aer condiționat cu plata direct la factura de gaz. Fără vreun avans și fără vreun alt cost suplimentar. Pachetul eFresh de la ENGIE este propunerea perfectă atunci și este disponibil clienților de gaze naturale care pot deveni și clienți de energie electrică, pentru o ofertă mai verde.

Ce include eFresh de la ENGIE

Pachetul include aparatul de aer condiționat. Discutăm despre modele mai jos, dar toate sunt în același timp puternice, dar și cu un consum eficient (clasă A++). De asemenea sunt incluse servicii complete de transport, montaj și servicii de curățare și igienizare, la cerere. Iar cumpărătorul alege modalitatea de plată în 12 sau 24 de rate, cu avans zero, direct pe factura de gaz.

În perioada asta, ENGIE poate deveni furnizorul tău de energie electrică întrucât pachetul eFresh conține și energie din surse 100% regenerabile. Astfel folosești energie electrică verde, produsă în România, și reduci amprenta de carbon a familiei tale.

Modele de aer condiționat

La ora actuală sunt patru modele de aer condiționat care pot fi alese:

  1. Midea Xtreme Save 12000 BTU – se remarcă prin eficiența energetică ridicată, care aduce grație algoritmului de control inovator și a compresorului de înaltă frecventă Inverter Quattro un plus de confort și o economie de energie. Tehnologia High Frequency Racer a invertorului permite compresorului să atingă cea mai înaltă frecvență în cel mai scurt timp de pornire, oferind răcire puternică instantă și asigurându-vă, în zilele toride, confortul și liniștea imediate. Aparatele de aer condiționat Midea din gama Xtreme Save sunt echipate cu o funcție specială iECO, care permite o economie a energiei electrice de până la 60% în 8 ore, față de aparatele de aer condiționat tradiționale.
  2. Start Light 12000 BTU – de acum, cu doar o simplă accesare a aplicației de pe mobil poți seta temperatura, poți porni/opri aerul condiționat în funcție de situația în care te afli. Utilitatea și avantajele folosirii aerului condiționat Star-Light cu Wi-Fi este ușor de înțeles. Dotat cu agentul frigorific de generație viitoare R32, aparatul de aer condiționat Star-Light surclasează cu succes aparatele tradiționale, având un impact redus asupra mediului înconjurător, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul încălzirii globale. Agentul de răcire R32 este un agent frigorific nou, care reprezintă doar o treime din pericolul încălzirii globale cauzat de refrigeranții tradiționali. În comparație cu agentul tradițional, acesta are un volum de încărcare mai mic, ceea ce înseamnă mai puțin freon, mai puțină poluare, fiind astfel clasificat netoxic.
  3. Tesla 12000 BTU –  aerul condiționat devine inovator și intuitiv. Datorită senzorului de temperatură din telecomandă, aparatul de aer condiționat își reglează automat setarea de funcționare. Aceasta caracteristica utilă oferă o metoda mai inteligenta și mai ușoară de menținere a temperaturii optime în cameră. Aparatul de aer condiționat este capabil să-și monitorizeze funcționarea și să identifice automat piesele problematice sau defecte. Daca se întâmplă acest lucru, pe afișaj apare un cod de eroare, care face întreținerea mai ușoară și mai eficientă. Folosește agent de refrigerare eco.
  4. Samsung AR35 12000 BTU – economisește bani în fiecare zi cu ajutorul tehnologiei Digital Inverter. Acesta menține temperatura dorită fără să se oprească și să pornească frecvent, prin urmare, exista o fluctuație mai mică. De asemenea, acesta folosește magneți puternici și un amortizor, deci este mai puțin zgomotos, durează mult mai mult și reduce consumul de energie. Modul Fast Cooling funcționează la cea mai rapidă viteză a ventilatorului, înainte de a încetini. Prin urmare, acesta răcește sau încălzește mult mai repede în comparație cu modul normal și atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp. Filtrul HD este foarte eficient la captarea prafului, a contaminanților din aer și a alergenilor, cum ar fi polenul, sporii de mucegai și mătreață animalelor de companie. De asemenea, este lavabil, așa că tot ce trebuie să faci este să-l clătești rapid în apa și apoi să-l reutilizezi.

Răcorește-te cu eFresh de la ENGIE: cel mai cool pachet cu aer condiționat și energie verde!