Folosesc la unul dintre sisteme un mouse și un mousepad de gaming de la Genesis. Produse simple, dar care își fac treaba excelent. Mouse-ul costă doar vreo 125 de lei, este comod și nu îți transpiră mâna. Este precis, bun și la jocuri, dar și la activitățile tip Office. Mousepad-ul mare, care acoperă biroul, costă vreo 180 de lei. Este cauciucat și comod, protejează lemnul să nu fie zgâriat și permite mâinilor să stea comod.

birou mouse  mousepad

Mouse Genesis Krypton 550

Are design ergonomic, astfel că mouse-ul rămâne confortabil chiar și în timpul celor mai lungi meciuri de joc. Textura unică de tip fagure de pe părțile laterale ale mouse-ului va oferi o prindere stabilă și un control suplimentar în timpul mișcărilor bruște. Este echipat cu comutatoare Huano cu o durată de viață de 20 de milioane de clicuri. Necesită o presiune scăzută de acționare, de doar 80 de grame. Echipându-vă stația de jocuri cu Krypton 550, obțineți o garanție de durabilitate și utilizare la cel mai înalt nivel pentru o perioadă lungă de timp.

Există 7 butoane programabile care oferă confort și umple cu încredere. Posibilitatea de a atribui până la 7 elemente de control sau combinații speciale de butoane ne oferă încă de la început un anumit avantaj față de fiecare adversar.

Veți putea seta mouse-ul după preferințele de joc. Este ajustabilă și sensibilitatea mouse-ului, în intervalul de la 200 la 8000 DPI. Parcurgeți din mers patru setări DPI cu un singur clic pe buton sau utilizați software-ul avansat și ajustați setările după cum credeți de cuviință. Un indicator special vă va informa despre profilul selectat în prezent.

Inima lui Krypton 550 este senzorul optic PMW3325, care vă oferă acuratețea și precizia de care aveți nevoie pentru a ținti bine și pentru a elimina toți adversarii. Senzorul se caracterizează prin rezoluție înaltă de până la 8.000 DPI, accelerație de 20 G și viteză de urmărire de până la 100 IPS – această combinație garantează cea mai înaltă calitate și eficiență.

Mousepad Carbon 700 Maxi Cordura

Mousepad-urile din seria Carbon 700 sunt fabricate din țesătură Cordura foarte rezistentă la frecare. Este folosită în mod obișnuit la producția de rucsacuri de expediție sau de haine pentru motocicliști. Structura specială a fibrelor și metoda unică de țesut creează o rezistență remarcabilă la abraziune, datorită căreia suportul va rămâne în stare excelentă mulți ani.

Stratul superior al suportului este acoperit cu o suprafață netedă „de viteză”, oferind o alunecare uniformă și un răspuns imediat. Datorită acestui lucru, suportul va accelera execuția mișcărilor planificate și va crește dinamica acestora. Seria Carbon 700 este compatibilă cu toate tipurile de mouși.

Suprafața este complet rezistentă la apă și previne absorbția lichidului, ceea ce înseamnă că tamponul va rămâne intact chiar și după vărsarea lichidului pe el.

Galerie foto