Cum să alegi un mouse de gaming în 2023

Am făcut un scurt ghid cum să alegi un mouse de gaming în 2023. Vă dau și exemple privind cele mai bune accesorii pentru pasionații de jocuri video. Dar important este să știi ce caracteristici ar trebui să urmărești pentru un mouse gaming de nota zece.

Mouse Genesis Krypton 770 și un mousepad special

Am testat mouse-ul Genesis Krypton 770, împreună cu un mousepad special realizat pentru fanii World of Warships. Mi s-a părut un mouse compact, arătos, care se mișcă bine. Folosesc un model similar, sunt relativ mulțumit de ce oferă. Sunt dispozitive cu un preț imbatabil.

Am testat un mouse și un mousepad de gaming Genesis

Folosesc la unul dintre sisteme un mouse și un mousepad de gaming de la Genesis. Produse simple, dar care își fac treaba excelent. Mouse-ul costă doar vreo , este comod și nu îți transpiră mâna. Este precis, bun și la jocuri, dar și la activitățile tip Office. Mousepad-ul mare, care acoperă biroul, costă vreo . […]
AG274QGM

Agon Pro AG274QGM: monitor Mini LED pentru gaming

Agon by AOC prezintă noul monitor Mini LED Agon PRO AG274QGM. Modelul are diagonala de 68,6 cm (27”), panou IPS cu rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), o rată de refresh de 300 Hz, suport G-SYNC Ultimate și include tehnologia Reflex Analyzer. Au prezetnat și mouse-ul de gaming AOC Gaming GM510 compatibil cu tehnologia Reflex.
mouse si mousepad Genesis

Accesorii de gaming: mouse Genesis și un mousepad XXL

Primesc tot mai multe accesorii de gaming la test, ceea ce este un lucru bun. Acum am pus mâna pe un mouse Genesis și pe mousepad-ul lor XXL. Prima impresie este bună, sunt accesorii buget, pentru cei care au cheltuit prea mult cu sistemul și încearcă să mai taie din costuri.

Acer Nitro Mouse: soluție ieftină inclusiv pentru gaming

Am avut ocazia să testez Acer Nitro Mouse, o soluție ieftină, dar care este ok inclusiv pentru gaming. Au lansat pe piața locală mai multe accesorii buget, ieri v-am prezentat căștile Acer E300. La fel este și mouse-ul, accesibil, dar bine făcut, cu design plăcut, control ok.

Logitech a prezentat la IFA Berlin noii mouși silențioși

Am văzut aseară la evenimentul ShowStoppers la IFA Berlin noii mouși silențioși de la Logitech. Practic, nu se schimbă mare lucru, doar că atunci când apeși pe el nu se aude acel click. Eu sunt chiar obișnuit să se audă fiecare click, MX Master e chiar cel mai bun mouse pentru mine. Dar experiența a […]

Mouse pentru jocuri video: Logitech G Pro Gaming Mouse

Logitech a lansat azi noul mouse de gaming G Pro Gaming Mouse, construit special pentru competitorii concursurilor de eSports. Noul mouse pentru jocuri video deține cel mai precis senzor optic, butoane cu sistem de tensionare cu arc, memorie internă pentru rularea diverselor sisteme de la turneele de gaming, totul dispus într-un design confortabil, durabil, rezistent.

Cel mai bun mouse wireless pentru gaming

Logitech G900 Chaos Spectrum este cel mai bun mouse wireless de gaming din portofoliul companiei. Are senzor optic dedicat jocurilor, design felxibil ambidextru și iluminare personalizabilă. În general, când vine vorba de mouși, Logitech au cele mai bune produse.