Am avut ocazia să testez și vă povestesc astăzi despre noul aparat de ras special pentru bărbați, denumit Shav. Este un lucru pe care fiecare dintre bărbați trebuie să și-l cumpere, iar fetelor, este o idee bună de cadou pentru cel drag. Am zis că e special pentru că a fost proiectat și realizat în special pentru acele zone sensibile ale bărbaților.

Pro și contra aparatului Shav

+ Avantaje:

  • tehnologia CutFree: fără tăieturi și iritații;
  • siguranță în utilizare;
  • rezistent la apă;
  • autonomie destul de mare;
  • LED pentru iluminare;

+ Dezavantaje:

  •  nu am găsit la acest produs;

Despre aparatul de ras Shav pentru bărbați

Shav este un brand nou, care vine în România în premieră. Compania a obținut toate certificatele europene necesare. Pentru a afla mai multe găsiți articole despre produs în Forbes și National Geographic.

Shav este un aparat de ras special pentru bărbați, destinat zonei intime. Sistemul a fost dezvoltat special astfel încât să nu taie pielea, să nu ciupească, să nu zgârie. Este complet sigur și garantat că este eficient de fiecare dată. Pielea rămâne netedă după utilizare. Pentru a vă convinge, citiți mai multe despre el pe site-ul oficial.

Aparatul de ras Shav poate fi folosit și pentru subraț, piept, burtă, picioare și alte locuri greu accesibile, în partea de jos a corpului. Rasul este important pentru fiecare. Este un lucru bun și pentru sănătate, dar și pentru viața de cuplu. Uitați de lamele de unică folosință, care vă pot tăia și irita destul de serios. Lăsați aparatul de ras clasic pentru față, nu îl folosiți pe corp.

A fost gândit special de cineva care era speriat de rasul în acea zonă. Aparatul cu tehnologie CutFree oferă un sentiment de calm și siguranță. Lama de ras este fabricată în condiții complet sterile. Lama este ceramică și are colțuri rotunjite, ceea ce face ca bărbieritul să devină mai neted, astfel încât riscul de tăieturi și zgârieturi este minim.
Shav este construit cu calitate și oferă o durabilitate ridicată. Se caracterizează rezistența mai bună la deteriorare în comparație cu lamele tradiționale. Suprafața lamelor este mult mai netedă pe Shav.

Alte informații suplimentare

Shav are o baterie destul de mare integrată, 600 de miliamperi, care se încarcă prin plasarea într-un dock special care este inclus în pachet. Încărcare de la 0 la 100% durează aproximativ 4 ore. Aparatul poate fi folosit timp de 90 de minute cu bateria complet încărcată.

Aparatul de ras include o lampă specială cu LED, care permite luminarea mai bună și identificarea firelor de păr rebele.
Este un aparat rezistent la apă și praf, poate fi stropit când faceți duș, fără bătăi de cap. Aparatul de ras are un rating de impermeabilitate IPX5. Bărbieritul nu numai că este mult mai ușor la duș, dar generează și mai puțină dezordine. În plus, poți curăța fără probleme aparatul de ras și vei îndepărta resturi de păr sub un jet de apă curentă. Având în vedere faptul că aparatul SHAV a fost testat în diferite condiții extreme – se recomandă să nu scufundați întregul dispozitiv în apă, deoarece scufundarea întregului aparat de ras sub apă poate deteriora dispozitivul.

Recomandarea lor este să cureți dispozitivul și lama după fiecare utilizare, folosind periuța inclusă în set și o lavetă ușor umezită, pentru a maximiza performanța aparatului de ras și a reduce acumularea de impurități.

Există două accesorii de ras în cutie, una care permite utilizarea de 1,5 milimetri, iar al doilea de 3 milimetri pentru anumite zone.

Fiecare achiziție Shav este în siguranță. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna produsul din orice motiv. Produsul trebuie să fie nefolosit (este un produs de igienă care vine în contact cu pielea).

Cam astea sunt toate informațiile despre aparatul de ras Shav pentru bărbați. Livrarea se face prin Cargus (livrarea nu costă) și puteți plăti online sau chiar ramburs la curier. Se poate cumpăra direct de pe site-ul lor oficial.

Galerie foto