Am ajuns astăzi la standul Huawei de la Mobile World Congress 2015 și am găsit de data asta ceasul smart anunțat duminică, care a surprins pe toată lumea din industrie. Din păcate era la distanță de presă, iar varianta aurie nu îmi place deloc cum arată. Dar seamănă cu produse de lux ale unor mari producători din industrie, merită văzut.

Huawei Watch
Huawei Watch

Huawei Watch nu era așteptat pentru anul acesta, iar benzile lor smart nu trădau nimic de impactul ăsta. Este un ceas în genul Moto 360, rotund, dar mai bine făcut, mai subțire, mai finuț. Pe argintiu sunt convins că arată foarte bine. Ce poate să facă vom vedea la un test ulterior. Poate.

Are ecran circular AMOLED, de 1,4 inch, cu rezoluție 400×400 pixeli. Ecranul este acoperit cu safir- este primul smartwatch de acest gen…

Să vedeți cum arată:

La standul Huawei nu am văzut noutăți la zona smartphone. Doar Ascend G7, care a fost lansat în septembrie și alte modele de anul trecut.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!