ecrane pliabile Samsung

Am văzut noile proiecte pliabile Samsung la MWC 2024

Mai am câteva restanțe de la MWC 2024, dar nu am avut timp pentru scris. E drept, nici nu mai trag de mine ca pe vremuri să public tot. Samsung a avut un stand separat la Barcelona pentru ecranele pliabile. Am văzut câteva dintre proiectele pliabile mai cunoscute, dar și unele idei noi.
Samsung Galaxy Ring

Galaxy Ring a fost prezentat oficial la MWC 2024

Samsung Galaxy Ring, inelul smart al companiei sud-coreene, a fost prezentat oficial la MWC 2024. Se zvonea că va fi lansat la următorul Unpacked, dar la Mobile World doar l-au arătat lumii și au vorbit cu câteva publicații, precum Engadget, despre el.

Test foto/video cu Galaxy S23 Ultra în Barcelona

Vă las mai jos să experimentați Carnavalul din Barcelona din 26 februarie, filmat din mână cu Galaxy S23 Ultra. Și în galeria foto găsiți imagini realizate cu telefonul în plimbările prin oraș. Nu ai nevoie de alt aparat foto sau video pentru vacanță. Cum spuneam, mi se pare cel mai bun din 2023.

MWC: e bine că Samsung acordă atenție și problemelor de mediu

Am revăzut la Mobile World Congress 2023 în Barcelona noile produse Samsung. Telefoanele Samsung Galaxy S23 și toate celelalte dispozitive lansate recent. Vă povestesc separat și experiența de utilizare a unui S23 Ultra pentru Am participat la o discuție privind inițiativele de reducere a poluării și privind utilizarea de materiale reciclate. Este foarte bine că […]

Realme GT3 este lansat oficial cu încărcare de 240W

Realme GT3 este lansat oficial la Mobile World Congress, cu tot cu încărcarea rapidă de 240W. Este un adevărat flagship accesibil, așa cum ne-a obișnuit compania. După cum notează presa, este o versiune redenumită a lui Realme GT Neo 5 lansat anterior în China. Credeam că viteza de încărcare va fi record, dar deja au […]

Honor Magic5 Lite review + lansarea oficială a seriei Magic 5

Am testat Honor Magic5 Lite și vă povestesc de la MWC și lansarea de la Mobile World Congress a seriei Magic5. Chiar și varianta Lite este bine dotată, cu design premium și preț bun. Dar modelele de top ar putea readuce brandul în atenția consumatorilor. Sunt și vești mai puțin bune: interfața se păstrează aceeași […]

Xiaomi 13 5G review + informații despre lansarea Xiaomi 13 Pro

Am testat Xiaomi 13 5G înainte de lansare. Este varianta mai compactă din seria lansată astăzi în Europa. Modelul de top este Xiaomi 13 Pro, o să vină la test ulterior. Este prima lor generație cu rating IP68. Update: a fost confirmat oficial și Xiaomi 13 Lite, dar diferă de ce se știa, detalii mai […]

Honor a confirmat participarea la Mobile World Congress 2023

După o perioadă de pauză, datorată schimbării de agenție, am reușit să intru în contact cu noii reprezentanți Honor în România. Da, știrea care a apărut se confirmă: Honor participă la Mobile World Congress 2023 și vor avea eveniment acolo. Anul trecut Honor a avut doar eveniment online.
Mobile World Congress 2022

Gânduri la final de Mobile World Congress 2022

Evident că tehnologia a picat pe locul doi și la MWC 2022. Toată lumea discuta despre război. Erau proteste anti-război prin oraș. Era grupul de protestatari la poartă. Organizatorii au închis standul național al Rusiei în semn de protest. Dar erau firme rusești cu stand propriu.

Prima zi de Mobile World Congress 2022

Aseară când am revenit la hotel, am descoperit că laptopul meu a crăpat brusc. Pare să fie un SSD, încerc azi să fac rost de un stick de Windows să îl repornesc. Dacă s-a dus de tot e cam nasol, aveam multe date pe el.