Am fost astăzi la ansarea LG Signature, seria de produse electrocasnice ultra-premium lansată de sud-coreeni. De asemenea, am văzut la standul LG la IFA Berlin cel mai mare video-wall curbat din lume și o mulțime de alte produsepe lângă telefoanele LG X.

0002

Găsiți la finalul acestui articol și un clip video în care puteți descoperi cum a fost evenimentul de lansare și standul LG.

LG Signature

Cei de la LG și-au extins prezența la IFA Berlin și pentru prima dată au închiriat un pavilion întreg în curtea interioară pentru a prezenta gama ultra-premium LG Signature. Oficialii companiei spun că este seria cea mai premium realizată în istoria companiei. Deocamdată avem un televizor OLED LG Signature, o mașină de spălat, un frigider smart și un purificator de aer. La standul LG am descoperit și alte produse, electrocasnice și electronice, premium sau pentru consumatorii din toată lumea.

ads

Televizorul OLED LG Signature are un design minimalist, cu rezoluție 4K UHD și are o grosime de 2.57 milimetri, tehnologie HDR și sunet Dolby. Mașina de spălat este denumită TwinWash, îmbină cele mai noi tehnologii de spălare, este realizată din materiale rezistente și are un sistem de control smart, ușor de utilizat. Frigiderul a preluat tehnplogie smart de la telefoanele LG, adică are knock-on, bați în geam și se activează meniul, vezi ce ai în interior, iar dacă pășești lângă el se deschide ușa automat, nu mai trebuie să tragi de mâner (video).

Televizorul OLED LG Signature este deja în România, iar mașina de spălat ajunge în luna octombrie.

Standul LG și alte produse noi

La standul LG de la IFA Berlin am văzut cel mai mare video-wall curbat din lume. În total 261 de televizoare OLED curbate de 55 de inch au fost reunite pentru a forma un culoar video de 15 metri lungime, 5 metri înălțime, 7.5 metri lățime. Câteva zeci de oameni au văzut sistemul solar și galaxiile în spațiu, aurora boreală filmată cu camere video la rezoluție 8K – o senzație de nedescris în cuvinte (video la final). Toate aceste tehnologii vizuale promovează de fapt partea de televizoare OLED cu tehnologie HDR. Specialiști în televizoare, inginerii LG asigură că imaginile sunt redate la cea mai bună calitate, iar tehnologia HDR permite redarea filmelor așa cum le-au gândit creatorii lor, fără pierderi de culoare sau de luminozitate.

Tot la standul LG a fost lansată și seria de mașini de spălat LG Centrum, care vor aduce cea mai tare garanție din Europa: 20 de ani. Ai investit o dată într-o astfel de soluție și nu ai probleme 20 de ani. Produsele LG Centrum ajung deocamdată doar pe piețele din Europa, dar nu direct la noi – revin cu informații când vor fi disponibile în România.

Tehnologia LG reduce consumul de energie electrică cu 60% sub pragul necesar certificării A+++, deci un el de A cu patru de plus. Nivelul de zgomot făcut de mașina de spălat coboară la 67 de decibeli, iar ciclul de spălare este de 49 de minute. Consumul de apă este redus și el cu 17 procente.

VideoGalerie foto