De ziua mea, m-au invitat cei de la Honda Carpati Motor la o plimbare cu mașinile și un concurs de jaloane. M-am plimbat cu Honda CR-Z, cu Jazz, dar am admirat și o serie de mașini frumoase, Honda S2000 tunată foarte mișto și alte mărci, plus motociclete. Am făcut poze și am filmat, o să le adaug pe parcurs. Dată fiind ocazia vreau să trec doar revistă ce am făcut și revin detaliat la fiecare. Mâine 🙂
Am fost la eveniment cu Andra Zaharia, Pandutzu, Andrei Cismaru, Vlad Balan și Hoinaru. Mulțumiri celor de la Honda.

Honda CR-Z

Honda CR-Z mi-a lăsat o impresie excelentă, este un hibrid cu motor puternic, dar și consum redus. Dacă am reținut corect, motorul de 1,5 litri are 140 de cai putere și datorită motorului electric scade media de consum la 6 – 7 în urban și 4,5-5 litri la sută la drum lung. Excelent. Se mișcă foarte bine, este comodă în interior, spațiu mare la locurile de față și în portbagaj, bancheta spate cam îngustă. Revin eu cu detalii, poze, filme.

Honda S2000

Honda S2000, tunată în Italia, este o mașină de expoziție. Toată lumea a admirat-o, din păcate nu am condus-o.

Honda de raliu

Honda care merge în raliul național, clasa N2, care a făcut demonstrații în cadrul evenimentului.

ads
Mașina de poligon, Jazz, pentru bloggeri

Jazz-ul este sprinten și se mișcă foarte bine, mașina de oraș perfectă. Mi-a plăcut și el, iar traseul l-am rata din cauză că m-am grăbit și a căzut mingea din vas 🙂 E prima oară când fac jaloane așa. Recuperăm data viitoare.

Revin cu poze, testul CR-Z și un album la showroom-ul cu mașini interesante. Ferrari, Pontiac, Mustang, motociclete Agusta – să numesc doar câteva.