Lamborghini Lanzador

Lamborghini Lanzador este prima mașină de lux lansată pe Roblox

Automobili Lamborghini a anunțat lansarea experienței sale virtuale imersive, Lamborghini Lanzador Lab pe Roblox. Această experiență 3D virtuală unică permite celor peste 70 de milioane de utilizatori Roblox activi zilnic să experimenteze lumea Automobili Lamborghini, experimentând direct viitorul conducerii de înaltă performanță.
Dacia Duster 3

Dacia Duster 3 lansată oficial: primele impresii

Dacia Duster 3 este lansată astăzi oficial. La mai bine de 12 ani după ce am testat primul Dacia Duster, am avut ieri ocazia să văd generația a treia. Știu, imagini și informații au circulat de ieri pe surse. Dar noi am avut de respectat un embargo până astăzi. Știam de Duster 3 pentru că […]
Mașina zburătoare Aska A5

Mașina zburătoare Aska A5 intră în procesul de certificare în SUA

Aska A5 este prima mașină zburătoare din lume care a început procesul de certificare de tip cu autoritatea americană FAA, conform unui comunicat de presă. Prototipul companiei de mobilitate aeriană din Silicon Valley a primit certificatul de autorizare (COA) și certificarea specială de navigabilitate de la FAA și a început testele de zbor.
Sony Honda CES

CES 2023: mașina Sony mai face un pas înainte

Sony participă la CES 2023, iar președintele Kenichiro Yoshida a urcat pe scenă la conferința de presă unde a explicat cum colaborarea cu creatorii care oferă Kando (emoție) este esențială pentru îndeplinirea scopului Sony de „a umple lumea de emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei”.
Tesla Model S anvelope

De ce au mașinile electrice nevoie de anvelope speciale

Da, este adevărat, mașinile electrice au nevoie de anvelope speciale, altele decât cele obișnuite. Vestea bună este că industria s-a adaptat și principalii producători au lansat ediții speciale de anvelope de vară, iarnă sau all-season pentru mașini electrice.