V-am mai povestit eu că am probleme cu Zafira, încă de pe vremea când mi-a lovit-o un băiat cu un camion în parcare, când eram la servici. Am tot fost la diverse verificări, ba la service Opel, ba la specialiști, geometrie, etc. La asta adăugați și gropile de pe la noi și faptul că am luat un șanț destul de serios cu ambele roți din față. Deci, m-am gândit să fac o verificare mai serioasă înainte să plec în vacanță. Așa că am mers la cel mai nou dealer Opel, la Union Motors, parte din New Kopel Group.

Union Motors, dealer Opel
Union Motors, dealer Opel

Sevice-ul este localizat la fostul IPSO din Băneasa, chiar lângă Centura Bucureștiului, de altfel trebuie să intri sub podul de la Otopeni, să treci peste Centură, ca să revii pe sensul celălalt la Union Motors. Fac în continuare service și pentru Dacia și Renault, doar că focusul este mutat acum spre Opel, vânzarea de mașini noi Opel și service pentru marca germană.

Oamenii au fost foarte drăguți, mai ales că au acceptat să se uite la mașină deși nu este luată de la ei. Atât cel de la recepție cât și omul de la mecanică s-au purtat foarte bine – ei nu știau cu ce treabă sunt eu venit pe-acolo. A durat cam două ore, un test de geometrie și au meșterit un pic la direcție, iar acum totul este ok. A cost 50 de lei verificarea tehnică și 150 de lei geometria. Am stat cam o oră în sala de așteptare și apoi jumătate de oră la discuții cu oamenii de acolo (mulțumesc!).

Am întâlnit și clienți cu Renault care vin acolo mereu și spun că a fost totul ok de fiecare dată. Anul trecut, în vară, New Kopel a preluat IPSO, o afacere de vreo 6 milioane de euro. New Kopel colabora cu Opel prin divizia de rent-a-car și leasing, așa că acum au devenit dealer Opel.

Union Motors
Union Motors

ads

Una din ofertele lor cele mai interesante mi se pare foarte tare este “trade-in” pentru orice marcă de mașină. Duci vechea mașină la ei, este evaluată, iar banii luați pe ea constituie avans pentru un Opel nou. Sau pentru Suzuki, că sunt și dealer al mărcii japoneze. Sau dacă nu vrei ceva nou, poți cumpăra o mașină second hand din oferta lor, mai tare decât a ta.

Galerie foto

[nggallery id=194]