Primul a fost mai simplu. Eu pe banda din stinga, el pe banda din dreapta, pe o strada cu doua benzi, stam la stop, se pune verde. Eu merg inainte, el face… stanga. Evident, aproape se lipeste de mine, cand isi da seama ca ne busim, se hotaraste sa traga de volan. Scapam cu bine.

Al doilea mi se pare insa genial. Stam la stop, ambuteiaj, doi politisti in intersectie. Sunt pe banda din dreapta a treia masina. Se face verde, dar ne tot tinea la stop. Prima masina tot claxona, ii face semn politistului ca merge inainte, nu se duce spre unirii in aglomeratia spre Unirii. Bine, da omul din chipiu, fluiera, ne face semn sa trecem. Colegul lui care era cu spatele la asta, da drumul si la masinile care veneau din stanga noastra asa ca eu ies bine mersi pe linga o duba care facea stanga si statea in continuare la stop direct in mijlocul intersectiei unde veneau ceilalti care evident  se chinuiau sa atinga suta in 5 secunde sa vada daca reusesc… Am accelerat, am scapat si de data asta.

In conditiile astea, tocmai am aflat ca mi se schimba si contractul de CASCO. Oamenii baga fransiza minima pe eveniment asa ca habar n-am daca sa accept asta sau sa caut alt asigurator…. Mai e vreunul fara astfel de taxe? Daca schimb contractul ala o sa re-evalueze masina. La naiba.

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.