Dacia Lodgy mi-a lăsat impresia că nu este deloc mașina ieftină și economică cu care ne-au obișnuit cei de la Renault. Eram curios cum arată de aproape, în poze, recunosc, pare o struțo-cămilă și nu arată tocmai unitar. De fapt, botul aduce a Clio și ceva din Sandero, iar spatele este de MCV… De aproape arată relativ ok, mașina e lucrată cu atenție la design, dar repet, nu mai este mașina ieftină de plastic cu care ne obișnuise Dacia.

Dacia Lodgy
Dacia Lodgy

Dacia Lodgy

La lansarea oficială Dacia Lodgy a fost aglomerat ca la meci, cred că erau pe puțin 20 de camere de filmare, vreo sută de oameni. Eu m-am învârtit în jurul celor două modele expuse, unul afară (negru) și altul în interior. Am făcut poze, am filmat un clip (la final).

Nici măcar tapiseria nu mai este din materialul ieftin de la Logan. Bordul este actualizat, plus că avea un ditamai touchscreen cu chestii specifice – navigație și computer de bord. Probabil era cel mai scump model. Spațiul interior este mai mare, iar portbagajul este cât cel de la MCV, imens. BIne, se pot folosi cele 7 locuri.

Sistemul de navigaţie şi multimedia (Media Nav) costă doar 300 de euro (TVA inclus) – include radio, USB şi priză jack, Bluetooth şi sistem de navigaţie touch screen de 7 inchi.

ads

Dacia Lodgy are un preţ pornind de la 9 500 Euro (TVA inclus).

Galerie foto Dacia Lodgy

[nggallery id=382]

Video Dacia Lodgy