Ferrari FF, primul Ferrari cu tracțiune integrală, a fost dezvăluit astăzi și nu numai că arată extraordinar, dar are și niște recorduri de viteză și consum. Ferrari Four (FF) este prezentat de oficialii companiei ca o revoluție. Este o versiune actualizată a lui 612 Scaglietti. Batman, frate. Să vedeți și filmele de aici.

Ferrari Four

FF este primul Ferrari cu motor 4×4, de fapt și numele Four de la asta vine. Are 650 de cai putere și atinge suta de kilometri (62mph) în 3,7 secunde. Viteza maximă fdoar 335 km/h. Doar un pic mai bine decât 612.

În filme vedeți cum se comportă pe ploaie sau zăpadă, zic eu mai mult decât onorabil la viteza aia. E drept că te sparge cu taxa de poluare 🙂 470g/km…

Ferrari FF

Ferrari a denumit sistemul 4 wheel drive “4RM” și l-a făcut altfel decât competitorii săi. Consumul este de circa 13,07 litri la 100 km (!) la un motor de 6,2 litri.

Alte detalii pe TopGear, Telegraph

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !