Pe scurt: mi-a lovit un nene cu un camion masina in parcare, constatarea a fost facuta prost, service-ul recomandat de Omniasig a refuzat sa repare masina, Omniasig a refuzat reconstatarea, iar pe CASCO desi am primit toate aprobarile, s-a gasit cineva sa refuze plata ca „acest risc nu este acoperit”. Intre timp, eu mergand cu masina cu directia defecta puteam oricand sa ma dau peste cap sau sa fiu implicat intr-un accident mortal – caz penal pentru seful de service si inspectorul Omniasig care l-a recomandat. Cui ii pasa? Nu celor de la Omniasig. Acest articol e doar inceputul.

Povestea – pentru cine are rabdare. Venind la servici ca de obicei, inainte de 10, am parcat pe acelasi loc pe care parchez de 3 ani, ferit de trafic si de eventuale zgarieturi. Cam la jumatate de ora, cand imi citeam mailurile, vine un coleg in fuga – „Vino Dan, ca ti-a lovit unul masina”. Credeam ca e o gluma. Ce bine ar fi fost.

Un camion cu macara in spate, care transporta materiale de constructii pentru o scoala intrase pe strada pe care abia incape o masina normala. Evident ca a agatat bara din fata, aripa stanga si roata din stanga fata, pe care le-a facut terci. Nu mai am pozele de atunci. Am inghitit in sec si am mers la asigurator, din nefecire, avea RCA la Omniasig. Nu credeam ca o firma in 2009 isi poate permite sa isi bata joc de clienti. Am asigurari din 2005 la Omniasig, dar schimbam foaia. Si am sa fac asa incat sa regrete situatia asta.

La constatare, nici eu, nici inspectorul nu am observat roata. Am recunoscut sincer, am incercat sa discut normal, sa explic. Am ajuns la service auto – S&M AutoService in aceeasi zi si am atras atentia ca si directia are probleme. „Vi se pare domnule Dragomir, asa se intampla dupa evenimente rutiere” – asa mi-a zis specialistul. Iata mai sus imaginea, mi se pare…

Cei de la S&M Autoservice au refuzat sa reprare problema clara de directie si sa vorbeasca cu inspectorul Omniasig si mi-au predat masina intr-o situatie in care nu era permis sa mai circule pe strada, fiind un pericol public. Am ajuns la alt service si am povestit patania. „Este caz penal, seful de service si inspectorul ar fi putut ajunge si la puscarie”, mi s-a spus la al doilea service.

Am incercat sa discut problema, am subliniat situatia penibila. Raspunsul Omniasig? Intai m-au plimbat o saptamana. „Nu gasim dosarul”… „Nu stim numele inspectorului” … S&M Autoservice au refuzat sa-mi dea datele din dosar, alte trei zile pierdute pina le-am obtinut.

Milan Gruics to me
show details Oct 16 (12 days ago)
buna ziua!
am analizat cererea dvs si in urma vizionarii fotografiilor facute la constatarea initiala ,se observa ca nu exista nici o urma pe janta sau anvelopa,motiv pentru care nu pot sa va dau un raspuns favorabil.

Mi…n G…ics to mOct 16 (12 days ago)

buna ziua! am analizat cererea dvs si in urma vizionarii fotografiilor facute la constatarea initiala ,se observa ca nu exista nici o urma pe janta sau anvelopa,motiv pentru care nu pot sa va dau un raspuns favorabil.

O zi buna si la revedere! Revenind cu un mesaj in care intrebam inocent daca nu e cumva caz penal, am fost imediat invitat la „negocieri”. Daca asta se poate numi o asteptare in ploaie timp de o ora, o hala mizerabila in care stau ingramaditi „inspectorii”, nimeni nestiind nimic despre colegul respectiv. Cand a aparut avea o singura obsesie: „Eu sunt acoperit, eu sunt acoperit!”. Multumesc, dar cu viata mea cum ramane, nu prea era acoperita, nu?

Domnul „inspector” a fost foarte amabil, chiar a depus eforturi sa se rezolve cazul. Intrucat aveam prin contract o taxa de fransiza destul de sanatoasa, am fost sfatuit sa fac reparatia pe CASCO. Mama, cata nesimtire la Omniasig! Ei stiau, amandoi, si m-au mintit pe fata sa fac reparatia pe CASCO…

Am urmat toate procedurile – de cacao – receptie mizerabila cu niste fete care nu stiu decat sa zbiere la clienti – cand ghici ce, noi platim si salariile lor si pe ale inspectorilor. Cata hartogaraie pentru dreptul meu, de-aia am platit CASCO atatia ani!

Iar astazi a venit raspunsul OMNIASIG:

Referitor la dosarul de dauna RA/018/20010402 auto cu nr de inmatriculare B 90 YZJ, va aducem la cunostinta ca nu va putem elibera acceptul de plata deoarece evenimentul prezentat de d-nul Dragomir Andrei nu este un risc asigurat.

Cu stima,

I.I. Inspector daune

Deci furat de doua ori, si-au batut joc de mine si am pierdut si trei saptamani, cand puteam sa am masina gata dupa prima constatare si fara cheltuieli.

OMNIASIG, tocmai ti-ai mai transformat un client in dusman de moarte.

UPDATE cu alte cazuri similare:

Teapa marca Omniasig

CASCO Omniasig facut degeaba

Omniasig isi inseala clientii

Inpectorii Omniasig fac pierdute actele din dosare

Mizerii la asigurarea de calatorie Omniasig

Nici nu ma mir ca Omniasig are mai putini clienti in 2009.

Sediul Omniasig a fost blocat de un client nemultumit…

UPDATE 2 – Omniasig pierde in Justitie pentru ca refuza plata daunelor!!

Fraude si minciuni la Omniasig >>

Asociatia Societatilor de Service Auto spune ca Omniasig are clauze ilegale in contractele de asigurari!