Opel InsigniaDupa parerea mea umila, nu arata a Vectra, ci mai degraba a BMW sau Volkswagen, in orice caz un sedan de lux mai luxos. General Motors va aduce in Romania in ianuarie 2009 modelul Opel Insignia, urmasul lui Vectra, model care va fi prezentat luna viitoare la Londra si va fi comercializat din toamna in Europa. Masina va fi disponibila pe continent in sapte versiuni de mOpel Insigniaotorizare, de la 110 la 260 CP. Insignia, limuzina de clasa medie care va inlocui in gama actualul Vectra va avea 4,83 metri lungime si va fi produsa la Russelsheim (Germania). Masina va avea si noua emblema Opel. Insignia va fi disponibila atat cu tractiune pe fata, cat si integrala. Clientii vor avea de ales intre sapte variante de motorizare: patru pe benzina si trei diesel.

Gama celor patru motoare pe benzina acopera o plaja de putere de la 115 pana la 260 CP. Cele trei motoare diesel cu injectie directa sunt de 2.0 litri, cu puteri intre 110 si 160 CP.

Vanzarile ar trebui sa inceapa in noiembrie pe continent, iar in primul trimestru din 2009 ar trebui sa apara si varianta station – wagon. Insignia este modelul cu care General Motors vrea sa inceapa repozitionarea marcii Opel.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !