Ai rămas fără loc de muncă (sau pur și simplu nu-ți arde de muncă) și vrei să faci bani pe Internet? Sau fără Internet? Nimic mai simplu. Îți spun eu imediat care este rețeta de succes care îți va aduce banii cât ai zice pește și nici nu trebuie să ai firmă sau să plătești impozit pe ei. Pur și simplu faci bani și gata. Forever and ever.

Rețeta banilor pe Net în România este foarte simplă.

Bani pe Net
Bani pe Net

Pasul 1. Trebuie să plătești o taxă  ca să afli rețeta. Să zicem 100 de lei. Îi trimiți tu prin mandat poștal. Dup-aia, primești un plic care îți spune cum faci banii.

Pasul 2. Primești scrisoarea cu o singură explicație: “Fă și tu ca mine!“.

Închipuieți că oamenii primesc zece solicitări de acest gen pe zi. Fă un calcul simplu. Sunt doar 23 de milioane de fraieri numai buni de țepuit. La creativitatea în furturi nu ne bate nimeni.

Bani pe NetCred că ai văzut și tu câte anunțuri sunt pe Internet pe tema asta. Aproape 99% merg pe rețeta asta. Prostia se taxează și nici nu poți să faci plângere la poliție că ai fost dobitoc.

Mai citește de exemplu despre țeapa cu mașini de cusut Singer, despre păcăleala cu Nokia 1100 sau înșelăciunea cu  oportunități de afaceri.