Am testat două modele de baterii externet Veger. Compania chineză vrea să fie mai prezentă pe piața din România. Caută parteneri, dar deocamdată vor ca oamenii să audă despre brandul lor. Modelele sunt interesante, unul are cabluri pentru orice tip de mufă integrate, iar al doilea este foarte compact. Ambele vin cu tehnologie de încărcare rapidă.


Baterii externe Veger

Fondată în 2013, compania Veger a ajuns printre principalii producători de soluții de încărcare mobilă. S-a specializat baterii externe și încărcătoare de înaltă calitate. Are fabrici proprii și este foarte cunoscută în Asia și America Latină. Folosesc materiale premium, au design inovator și tehnologie de calitate. Toate produsele Veger au trecut CE/ROHS/FCC și alte certificări de control al calității.

Deocamdată au în România doar un stand în Dragonul Roșu, l-am găsit folosind Google Maps. Dar cred că afacerea lor se va extinde și când vor începe să intre în retail, vânzările vor crește rapid datorită prețurilor foarte bune.

Veger C10

Veger C10 este cunoscută de asemenea sub numele de cod VP1116. Este o baterie externă de 10.000 mAh cu avantajul de a avea cablurile deja integrate. Nu mai trebuie să îți faci griji unde este cablul de încărcare. Are patru modele de cabluri încorporate (USB-A, USB Type-C, Lightning, Micro USB), compatibile cu toate telefoanele mobile. Poate alimenta chiar patru dispozitive simultan.

Are un design destul de compact, subțire, încape în buzunar ușor. Are un șnur pentru prinderea pe un rucsac sau pentru a fi ținută mai ușor în mână. Ecranul de afișare LED vă permite să știți în fiecare moment câtă energie mai are. Este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor de pe piață, cum ar fi Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, Oppo sau Vivo.

Iar prețul în România este .

Veger S11

Bateria mai compactă, Veger S11, este cunoscută sub numele de cod VP1140. Este clar cea mai compactă baterie de 10.000 mAh pe care am văzut-o până acum. Se potrivește cu ușurință în palmă, stă foarte comod în buzunar, iar ecranul LED arată puterea rămasă dintr-o privire.

Portul USB-C acceptă până la 20W, ideal pentru încărcarea iPhone 12 la peste 50% în doar 30 de minute. Portul USB-A acceptă 18W Quick Charge 3.0, ideal pentru alimentarea unei game de dispozitive Android la viteză maximă. Portul USB A poate suporta dispozitive Huawei și dispozitive Oppo de până la 22,5 W prin încărcare rapidă SCP / VOOC.

Ieșiri duble de încărcare rapidă, încărcați rapid două dispozitive în același timp sau reîncărcați banca de energie prin USB-C sau micro USB la viteză maximă de 18w, cu 83% mai rapid decât intrarea standard micro USB 5V-2A. Bateria de rezervă este compactă și mică, care este portabilă, ideală pentru călătorii. Poate fi transportată și folosită și în avion.

Prețul local pentrui modelul .

Concluzii

La ora actuală, oricare dintre dispozitivele favorite are nevoie de priză la o utilizare mai intensă. Telefonul mobil, căștile wireless, tableta, camera foto, laptopul, toate. Rezistă unele mai bine, altele mai slab, dar la o călătorie lungă nu prea există variantă ocolitoare. Ai nevoie de bateriile externe. De aceea este bine să ai modele de baterii cât mai compacte. Sigur, este bună cea dotată cu cabluri dacă sunteți uituci, vă luați mereu bateria, dar uitați cablul acasă. Se întâmplă mai des decât credem noi. Dar eu aș prefera mai degrabă modelul compact. Chiar aș prefera să am două baterii compacte, decât una mai mare. Pe scurt, le recomand.