Beneficiile unui powerbank

Un powerbank este un dispozitiv portabil de încărcare care permite reîncărcarea diverselor gadget-uri, precum smartphone-uri și tablete (uneori chiar simultan, datorită disponibilității mai multor porturi pe un singur powerbank). Scopul principal al powerbank-urilor este de a furniza energie gadget-urilor moderne atunci când acestea se epuizează. Aceste încărcătoare portabile sunt utile în special atunci când bateriile […]

Baterii externe Veger în România: preț bun și performanțe interesante

Am testat două modele de baterii externet Veger. Compania chineză vrea să fie mai prezentă pe piața din România. Caută parteneri, dar deocamdată vor ca oamenii să audă despre brandul lor. Modelele sunt interesante, unul are cabluri pentru orice tip de mufă integrate, iar al doilea este foarte compact. Ambele vin cu tehnologie de încărcare […]
baterii solid-state silicon

O nouă încercare: baterii solid-state silicon

Odată la câțiva ani cercetătorii ies din laborator și prezintă noi tehnologii pentru baterii. Unul dintre eșecurile masive a fost tehnologia fuel cells. Adică tehnologia există și funcționează. Dar nu a venit nici pe telefon, nici pe laptop, nici pe mașini. Nicăieri unde ar fi contat cu adevărat.

Baterii externe Adata de mare capacitate și încărcare rapidă

Adata Technology a lansat oficial două modele powerbank, P20000QCD și P10000QCD. Cu baterii de mare capacitate și suport pentru tehnologii multiple de încărcare rapidă, noile powerbank-uri sunt ideale pentru persoanele care utilizează intens diverse dispozitive mobile și care au nevoie de posibilitatea de a le încărca frecvent și rapid.

Tehnologie de încărcare mai rapidă de la Oppo

Oppo a anunțat astăzi lansarea oficială a noilor sale tehnologii de încărcare: încărcătorul ultra-rapid de 125W, dispozitivul pentru încărcare wireless AirVOOC de 65W, încărcătorul SuperVOOC mini portabil de 50W, precum și încărcătorul mini de 110W.
incarcare rapida fast charging

Încărcare rapidă: unul dintre cele mai bune încărcătoare cu amperaj mare

Încărcarea rapidă este un subiect tot mai des discutat. Am mai povestit dacă afectează sau nu bateria, găsiți link-ul mai jos. Acum tocmai s-a lansat oficial încărcarea rapidă de următoarea generație, Huawei a prezentat unul dintre cele mai bune încărcătoare cu amperaj mare. Tehnologia a fost botezată Super Charge și oficialii companiei au declarat oficial […]

Probleme cu iPhone XS: încărcarea cu ecranul închis

Am scos din cutie iPhone XS și am testat cea mai importantă problemă a momentului: încărcarea cu ecranul închis. Din fericire nu avem problema asta în România. Urmează să testez și celelalte informații și probleme. Nu este exclus ca problemele să fie limitate la anumite loturi de iPhone.
baterie externa tellur 10.000mah-min

Baterie externă compactă, dar cu 10.000 mAh

Este extrem de frustrant să rămâi fără baterie la telefon, mai ales atunci când ai de așteptat undeva mai mult, atunci când călătorești și nu ai nici măcar o carte sau o revistă la îndemână. Soluția mea? Nu plec niciodată de acasă fără o baterie externă încărcată complet.
oukitel k10 11000 mah-min

Oukitel K10 – telefonul cu baterie imensă revine

Oukitel K10 este cea mai nouă versiune pentru telefonul cu cea mai mare baterie din lume. Ediția din 2018 are o baterie integrată litiu-ion de 11.000 mAh, asigură o autonomie destul de mare conform producătorului. Nu este un smartphone de performanță, dar experiența ar trebui să fie ok. Doar că este un smartphone masiv și […]

iPhone merge greu? E timpul să schimbi bateria

Modelele mai vechi de iPhone, precum i6 sau i6S, pot funcționa dificil și din cauza epuizării bateriei, care determină frecvența procesorului, spun unii specialiști. Încă o dovadă că Apple nu încetinește intenționat terminalele ca să vă facă să cumpărați noile generații.